Nieuwe spelbeelden Metroid: Samus Returns

Kijken op YouTube
Dit is een fijne video voor fans die bang zijn dat ontwikkelaar MercurySteam geen goede Metroid kan maken. Ik bedoel, we weten het natuurlijk pas écht zeker als Metroid: Samus Returns over een paar weken in de winkel ligt, maar de spelbeelden zien er in deze 15 minuten wel ontzettend goed uit. Samus beweegt snel en nauwkeurig (altijd maar de vraag, bij dit soort 2D spellen met driedimensionale achtergronden), de tussenfilmpjes blijven beperkt tot een paar korte close-ups (géén eindeloze gesprekken zoals in Metroid: Other M), en de Metroids zijn verrassend moeilijke vijanden. Ik ging ervan uit dat ook deze remake makkelijker zou zijn dan het origineel, maar het lijkt erop dat MercurySteam de gemuteerde Metroids juist nóg agressiever heeft gemaakt. Je ziet de journalist van IGN meerdere keren doodgaan, wat bijna nooit gebeurt in dit soort promotiefilmpjes.

Metroid: Samus Returns is vanaf 15 september te koop voor de 3DS. Pre-orders voor de luxe Legacy Edition zijn helaas al overal uitverkocht.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Een nieuwe 2D Metroid voor de 3DS
Lees ook:Lange nieuwe trailer Metroid: Samus Returns
Lees ook:Special edition Metroid: Samus Returns klinkt uitgebreid
Lees ook:Metroid Dread bestond echt
Lees ook:Twee fanmade Metroid II remakes onderweg

Eén reactie op “Nieuwe spelbeelden Metroid: Samus Returns

  1. Luuk

    Awesome! Ben altijd echt groot fan geweest van de Super Metroid serie en vind het echt 1 van de betere IP’s van Nintendo. Kan ook niet wachten op de Metroid voor de Switch, die wordt ook nice! Ik kwam trouwens op deze website zowel deze game als wat goede alternatieven tegen, voor als mensen niet willen wachten https://www.gamezoeker.com/3ds/metroid-samus-returns-3ds-2750079220578! Vind zelf de Metroid Prime voor de 3DS ook heel goed!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.