Special edition Metroid: Samus Returns klinkt uitgebreid

Kijken op YouTube
Zolang de voorraad strekt kunnen fans ook een speciale uitvoering van Metroid: Samus Returns. Daarin zit een Game Card-versie van de game, een downloadcode voor de oorspronkelijke Game Boy-game Metroid II: Return of Samus die je kunt gebruiken in de Nintendo eShop, een Steelbook®, een soundtrack-CD met 25 nummers uit de Metroid-serie, een badge met de letter S, een sleutelhanger en een artbook van 40 pagina’s.*

*In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

Ik ben nog steeds niet overtuigd dat MercurySteam een goede Metroid kan maken, maar Nintendo maakt het wel heel moeilijk om Metroid: Samus Returns te negeren. De Europese Special Edition is zelfs nog uitgebreider dan de Amerikaanse die eergisteren werd aangekondigd. Zij krijgen alleen de soundtrack en een omkeerbare cover, wij ook een artbook, een sleutelhanger, een badge en een downloadcode voor de originele Metroid II. Het ultieme pretpakket voor iedere Metroid-fan. Toch maar eens op zoek naar een winkel waar ik deze versie kan reserveren.

Ik ben wel bang dat die originele versie van Metroid II: Return of Samus een hoop fans gaat teleurstellen. Ik heb ‘m ooit uitgespeeld, maar alleen met hulp van een plattegrond en een walkthrough op gamefaqs. Zonder die hulpmiddelen verdwaal je gegarandeerd in de zwart-versie van planeet SR388 waar alle gebieden op elkaar lijken. Ik wil maar zeggen: goed dat er eindelijk een officiële remake komt.

Metroid: Samus Returns is vanaf 15 september verkrijgbaar voor de 3DS.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Lange nieuwe trailer Metroid: Samus Returns
Lees ook:Een nieuwe 2D Metroid voor de 3DS
Lees ook:Nieuwe spelbeelden Metroid: Samus Returns
Lees ook:Fan remake van Metroid 2 nu verkrijgbaar
Lees ook:Samus’ bikini door de jaren heen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.