Hoe ouders hun kinderen kunnen volgen op de Switch

Kijken op YouTube
Deze trailer voor de Parental Controls van de Switch is verrassend leuk. Andere bedrijven zouden niet eens de moeite nemen om een video te wijden aan zo’n droog onderwerp, maar bij Nintendo wordt het een schattig verhaaltje over Bowser die bezorgd is over zijn zoontje.

Nu zullen jonge gamers het vast een heel slecht idee vinden dat ouders zomaar hun speeltijd kunnen kunnen beperken, maar stiekem is het toch wel fijn als vader en moeder hun kinderen een beetje in de gaten houden. Nintendo legt zelfs uit dat een subtiele waarschuwing (tijd om te stoppen) voor kinderen fijner is dan een spelcomputer die automatisch uitschakelt (hoewel de Switch dat ook kan – als ouders het per se willen instellen). Niets zo vervelend als vlak voor het einde van een level uit een spel gegooid worden, zonder dat je tijd had om even te saven. Daar kan Bowser Jr. over meepraten.

Neo-games.blog forum

Lees ook:Mario’s haarkleur, de moeder van Bowser Jr. en andere Nintendo-mysteries
Lees ook:Nintendo verdubbelt productie van de Switch
Lees ook:Hoe Max and the Magic Marker langs de Europese leeftijdskeuring wordt geloodst
Lees ook:Maak kennis met de Nintendo Switch
Lees ook:Engelse winkel verkoopt Nintendo Switch voor 230 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.