Mario Kart 8′s Animal Crossing-baan

mariokart8animalcrossing
Eerste trailer voor de Animal Crossing-baan in Mario Kart 8. Wat ziet dit er gaaf uit! Wisselende seizoenen! Fruitbomen! Meneer Resetti als hindernis! Rotsblokken waar geld uit komt als je ertegen botst! Een zingende K.K. Slider naast de finishlijn! Overal winkeltjes met bekende personages die je aanmoedigen. Het voelt echt als een race door je favoriete dorpje. Ik weet niet of Nintendo nog een Animal Crossing heeft gepland voor de Wii U, maar als hij komt hoop ik dat ze dit perspectief gebruiken: een driedimensionaal dorp met de camera op ooghoogte. Het voelt zo goed om al die bekende locaties nu eens van dichtbij te bekijken.

  • Op dezelfde dag dat deze DLC uitkomt (23 april) krijgt Mario Kart 8 ook een gratis update met een nieuwe 200cc klasse. Voor het eerst in de geschiedenis van Mario Kart kunnen we dus sneller dan 150cc.
  • Over de andere nieuwe banen en voertuigen in DLC-pakket 2 heeft Nintendo nog niets gezegd. Alleen het derde personage (naast Isabelle en Dorpsbewoner) is al bekend: dat wordt Dry Bowser die ook al in Mario Kart Wii zat.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Zo snel is 200cc in Mario Kart 8
Lees ook:Nieuwe Mario Kart Wii filmpjes
Lees ook:Motorfietsen in Mario Kart Wii
Lees ook:Europese Mario Kart Wii trailer
Lees ook:Toffe commercial voor Animal Crossing: New Leaf

6 reacties op “Mario Kart 8′s Animal Crossing-baan

  1. Wouwter

    Ook een fijne verrassing: naast de mannelijke villager kun je ook kiezen voor een vrouwelijke villager. :) (Begin nu bijna te hopen dat ze er meer varianten in stoppen.)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Zaaltje

    Ik kan echt niet wachten op de 200cc, dit is echt een goede toevoeging aan MK wat mij betreft! De 150cc was af en toe nog wel wat gemakkelijk in de single player en online kan ook af en toe wel wat meer pit gebruiken :)
    Daarnaast komt natuurlijk mijn geliefde Dry Bowser weer terug :D

      /   Beantwoorden  / 
  3. Mairo

    Nu we zien dat er twee varianten van de dorpsbewoner op één slot passen, is er misschien toch hoop dat Nintendo alle Mario’s en Peachen onder één slot gooit en we Diddy Kong, King Boo en co nog een keer te zien krijgen? Alle Koopalings kunnen ook wel onder één slot, en zie hoeveel er open komt voor meer diversiteit.

      /   Beantwoorden  / 
    1. micha

      Gaan ze denk ik niet zo snel doen omdat ze andere gewichts klasses hebben

        /   Beantwoorden  / 
  4. G.Tom

    Denken jullie dat Nintendo met nog meer DLC voor Mario Kart 8 komt? Ikzelf zou het wel verwelkomen, helemaal als dezelfde trend tot dusver aangehouden word!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Het zou me niets verbazen. Dit is voor Nintendo veel goedkoper dan een compleet nieuw spel maken en de reacties zijn unaniem enthousiast. (Al weet ik niet hoeveel er van die eerste 2 DLC-pakketen zijn verkocht).

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.