Toffe commercial voor Animal Crossing: New Leaf


Check dit Amerikaanse reclamespotje voor Animal Crossing: New Leaf. Ik snap dat deze animatie is gemaakt door een reclamebureau en dat het absoluut niets zegt over toekomstige projecten waar Nintendo stiekem misschien al mee bezig is, maar toch: hoe tof zou het zijn als Animal Crossing op de Wii U er echt zo uitziet? Je dorp niet meer van bovenaf bekijken, maar er zelf doorheen lopen – de camera op ooghoogte – en bewoners van dichtbij aanspreken. De techniek is er klaar voor (de Wii U moet deze graphics redelijk dicht kunnen benaderen) en het gevoel dat je echt in Animal Crossing aanwezig bent zou op die manier veel sterker worden. Als Mario, Link en Samus de overstap naar 3D kunnen maken, dan moet het deze serie toch ook lukken.

Waarmee ik overigens niet wil zeggen dat ik geen zin heb in New Leaf. Nu de releasedatum echt heel dichtbij komt word ik juist steeds ongeduldiger. Zoals gebruikelijk zal 90% van alle content wel weer gerecycled zijn uit voorgaande spellen, maar ach, het is toch al een paar jaar geleden dat ik Animal Crossing voor het laatst fanatiek heb gespeeld. Ik ben wel weer klaar voor een nieuwe ronde. Met een beetje geluk ben ik de helft van die 90% alweer vergeten. Nu maar hopen dat Gaston in mijn nieuwe dorpje woont!

Animal Crossing: New Leaf ligt vanaf vrijdag 14 juni in de winkel.

Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Citaat: Eurogamer over Animal Crossing: New Leaf
Lees ook:Geen betaalde DLC in Animal Crossing: New Leaf
Lees ook:Chatten met andere dorpjes in Animal Crossing: New Leaf
Lees ook:Nieuwe trailer Animal Crossing: New Leaf
Lees ook:Animal Crossing: Pocket Camp aangekondigd voor smartphones

2 reacties op “Toffe commercial voor Animal Crossing: New Leaf

 1. Jeffrey

  Heb je ook de ‘Inside the threehouse’ filmpjes gezien van NOA? Hier bespreken ze in enkele korte afleveringen een paar nieuwe dingen over AC:NL. Allemaal marketingpraat natuurlijk, maar wel een leuke manier om wat meer over de game te weten te komen! Hier is de eerste, maar er zijn er al een stuk of 7: http://www.youtube.com/watch?v=pgg62DMyzyA

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Wat gaaf! Bedankt voor de tip, ik ga ze meteen bekijken. :)

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.