Nieuwe trailer Xenoblade Chronicles X

xenobladechroniclesx
Als iemand die de eerste Xenoblade Chronicles niet heeft gespeeld kan ik hier weinig over zeggen, maar ik vond dat zo’n mooie trailer niet mocht ontbreken op games.blog. Wat ziet dit spel er waanzinnig goed uit! Sowieso qua graphics (op de gezichten van de personages na zou dit niet misstaan op de PS4/Xbox One), maar ook de vormgeving is spectaculair. Dit is hoe je wilt dat een buitenaardse planeet eruitziet: onmogelijke landschappen en bizarre levensvormen zoals je die nog nooit eerder hebt gezien. Ik ben benieuwd hoe Nintendo’s Zelda-team dit denkt te overtreffen in hun open wereld game.

  • Xenoblade Chronicles X verschijnt in Japan op 29 april, en later dit jaar ook in de rest van de wereld. Exclusief voor de Wii U.
  • Als het hier op lijkt moet ik Xenoblade Chronicles voor de Wii misschien toch maar eens proberen. Ik heb het schijfje nog ergens liggen, maar een RPG van 100 uur is altijd zo intimiderend om aan te beginnen.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Zelda-team krijgt hulp van Xenoblade Chronicles X-ontwikkelaars
Lees ook:Nintendo brengt Xenoblade Chronicles zelf naar Europa
Lees ook:Kijken: nieuwe trailer Xenoblade (Wii)
Lees ook:Eerste trailer Xenoblade
Lees ook:Eerste screenshots Wii-RPG Xenoblade

Eén reactie op “Nieuwe trailer Xenoblade Chronicles X

  1. G.Tom

    Hoewel ik Xenoblade de beste Wii-game bij uitstek vind moet ik er wel bij opmerken dat we nog bijna niets weten van het combatsysteem en deze game er verder totaal niet op lijkt, buiten de naam dan. Ze gaan ook echt voor de spiritual sequel, dan een directe. Ik vraag me alleen af hoe ze ‘t verder aan elkaar gaan praten, maar ben hier buitengewoon enthousiast over!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.