New Super Mario Bros. 2 deze week uit, laatste trailer


De Franse afdeling van Nintendo herinnert ons weer even aan de roots van New Super Mario Bros. 2. Geen slecht idee, want het ging de laatste weken zo vaak over muntjes dat ik alweer bijna was vergeten dat NSMB2 ook nog steeds het eerste spel wordt sinds 1992 waarin Mario weer kan vliegen. Waarschijnlijk wilde Nintendo’s reclameburo de nostalgiekaart niet nog een keer spelen na het uitbundige SMB3-eerbetoon van Super Mario 3D Land, maar de terugkeer van Mario’s échte wasbeerstaart vind ik eigenlijk veel interessanter dan die honderdduizenden muntjes.

Zouden er wel genoeg geschikte plaatsen zijn voor een rennende aanloop? (voor alle lezers die Super Mario Bros. 3 niet hebben meegemaakt: Mario kan pas opstijgen als hij eerst een paar meter rent om snelheid te maken). Ik begrijp uit verschillende recensies dat de Mini- en Mega-paddenstoelen maar twee of drie keer in het hele spel voorkomen, dus ik hoop dat de wasbeerstaart meer ruimte krijgt. Hopelijk zit het luchtruim net als vroeger vol met verborgen eilandjes.

Hoe dan ook, bekijk deze trailer voor een paar nostalgische flashbacks en daarna heel veel nieuwe beelden van New Super Mario Bros. 2. Het spel is te koop vanaf aanstaande vrijdag!

Kijken op YouTube
Met dank aan Inno Vation voor de tip!

Kijken op YouTube

De Amerikaanse televisiereclame legt de nadruk zoals je ziet volledig op de muntjes. Erg mooi gemaakt, dat wel

[g.forum]

Lees ook:Meer gouden muntjes dan ooit in New Super Mario Bros. 2
Lees ook:Kijk dit: nieuwe New Super Mario Bros. 2 trailer
Lees ook:Japanse verpakking New Super Mario Bros wordt GEEL
Lees ook:Iwata vraagt: New Super Mario Bros. 2
Lees ook:Het logo van Super Mario 3DS heeft een wasbeerstaart

5 reacties op “New Super Mario Bros. 2 deze week uit, laatste trailer

  1. Iemand die Van gamen houd.......

    Ik ga de game op de Launch kopen Als download
    Omdat:
    (Mij lijkt goedkoper)
    Je raakt het spel Niet kwijt
    Telkens geen cartridge verwisselen :D
    en….
    Niemand kan mijn spel afpakken dan moeten ze maar op mijn 3DS spelen MAAR MOGEN ZE NIET >:D

      /   Beantwoorden  / 
  2. Inno Vation

    Erik, ga je New Super Mario Bros 2 kopen of downloaden via eShop? Het kan best zijn dat de download versie duurder is, hoewel ik nog geen prijzen heb gezien. In Engeland is al enig ophef onstaan. Daar kost de download £39.99 (+/- €50), terwijl ze in de winkel liggen voor £29.97. Weegt dat wel op met de dubbele hoeveelheid sterren die je op je Club Nintendo-account ontvangt?
    In vergelijking, in Amerika kosten beide versies $39,99.
    .
    Als je prijzen wilt vergelijken, dan is budgetgaming.nl een goede start.
    .
    http://www.budgetgaming.nl/game-profile/new+super+mario+bros.+2_3DS.html

      /   Beantwoorden  / 
    1. Basioh

      Wacht… Wat!? Nintendo vraagt meer geld voor de download-versie? Kan ik hieruit aannemen dat ze liever hebben dat je het spel in de winkel koopt? Dat komt voor mij niet logisch over…
      Gedownloadde spellen (die dus alleen op jouw apparaat staan) kun je niet uitlenen en verkopen, en nintendo verdient niet (niet direct atthans) aan tweedehands verkoop.
      Zie ik iets niet, zeg ik iets stoms?

        /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    Ik ga hem in de winkel kopen. Ik hou nu eenmaal van mooie doosjes en spelcassettes. Vreemd genoeg kan ik de downloadprijs in Euro’s nergens vinden, maar het zou mij niets verbazen als Nintendo het inderdaad presteert om er hier ook €49,99 voor te vragen. Dan ga ik hem dus HELEMAAL niet downloaden. ;) De enige manier waarop ik overgehaald kan worden is met een flinke korting t.o.v. de normale winkelprijzen en dat zit er voorlopig niet in.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.