Gelimiteerde 3DS met Zelda-opdruk aangekondigd


Persoonlijk vind ik de witte mooier, maar hardcore Zelda-fans voelen waarschijnlijk wel iets voor deze gelimiteerde 3DS. Op het eerste gezicht lijkt het gewoon een zwarte 3DS met een Triforce-embleem, maar klap hem open en je ziet dat ook alle knoppen zijn afgewerkt met gouden accenten. Zelfs de 3D Depth Slider is goudkleurig. Stijlvol!

De 25th Anniversary Limited Edition LoZ-3DS is te koop vanaf 25 november. Hij wordt gebundeld (bij gebrek aan een nieuw spel) met een exemplaar van Ocarina of Time 3D. Je bent bovendien ruim op tijd om ook de Four Swords Anniversary Edition te downloaden uit de eShop. Dat gratis mini-avontuur is nog verkrijgbaar tot 20 februari 2012. Zelda-fans die deze bundel van Sinterklaas krijgen hebben voorlopig dus genoeg te spelen.

De timing is een beetje vreemd – 5 maanden na de release van OoT3D – maar ik neem aan dat het allemaal hoort bij Nintendo’s marketingoffensief om tijdens de feestdagen zo veel mogelijk 3DS’en te verkopen. Het wachten is nu nog op een speciale Mario Kart 7-bundel, dan zijn alle belangrijke franchises weer gerepresenteerd.

[g.forum]

Lees ook:Nintendo’s gratis Zelda-cadeautje nu in de eShop
Lees ook:Swords & Soldiers 2 aangekondigd voor Wii U
Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer Legend of Zelda – Skyward Sword
Lees ook:Sinterklaas spelletjes
Lees ook:2008 was het eerste Zelda-loze jaar van deze eeuw

5 reacties op “Gelimiteerde 3DS met Zelda-opdruk aangekondigd

  1. Parashade

    Wow… Hebbuhhhh :P

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    Ziet er wel leuk uit. Ben wel benieuwd naar de prijs. Bij de Mediamarkt kun je nu een 3DS met Starfox of Zelda: OoT kopen voor € 166,=. Het wordt mij wel steeds moeilijker gemaakt om niet tot aankoop over te gaan.

      /   Beantwoorden  / 
  3. DaViknie

    Belangrijkste franchises? Er is voorlopig nog geen Pokémon aangekondigd hoor ;)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Berend Jan

    Ik heb de speciale bundel van Mario Kart DS(phat grijs) gekocht toen die uitkwam. Maar 2 maand later kwam Nintendo met de DSLite… Dus pas op als je een bundel koopt :) … Ik vindt deze best mooi maar ik persoonlijk had liever een ander kleurenschema gezien… Donker Blauw / Donker Groen ofzo

      /   Beantwoorden  / 
  5. denise

    Maar ik wil helemaal geen 3ds!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.