Kijk dit: nieuwe trailer Legend of Zelda – Skyward Sword


Hé kijk, Satoru Iwata voor een groot Zelda 25th Anniversary-logo op de Game Developers Conference. Nintendo is Zelda’s verjaardag dus toch niet vergeten! Er schijnt zelfs ‘iets speciaals’ in ontwikkeling te zijn, maar Iwata wilde er nog niets over verklappen. Wat zou het zijn? Een compilatie van alle 2D Zelda’s? Four Sword Adventures met online multiplayer op de 3DS? Een heruitgave van Wind Waker met alle geschrapte dungeons alsnog toegevoegd? (Nintendo kennende zal het wel iets minder spectaculairs zijn).

De heruitgave van Ocarina of Time op de 3DS blijkt opeens ook een onderdeel van Link’s verjaardagsfeestje (het Anniversary-logo krijgt vast een plekje op die hoes) en dan is er natuurlijk ook nog een gloednieuwe Zelda onderweg naar de Wii. Wanneer The Legend of Zelda: Skyward Sword precies uitkomt is nog steeds niet bekend, maar Iwata liet gisteren wel een nieuwe trailer zien. Daarin veel nieuwe locaties, vijanden, mysterieuze personages en bewegingsgevoelige puzzels. Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid Nintendo’s laatste grote titel op de Wii (en één van de weinigen die gebruik maakt van MotionPlus) en ik krijg er steeds meer zin in.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Eerste wazige beelden van Zelda DS
Lees ook:ZELDA DS! The Legend of Zelda: Phantom Hourglass
Lees ook:Nintendo’s gratis Zelda-cadeautje nu in de eShop
Lees ook:Ook Megadrive en TurboGrafx spellen op Revolution
Lees ook:Waarom zijn deze Skyward Sword-screenshots zo donker en flets?

6 reacties op “Kijk dit: nieuwe trailer Legend of Zelda – Skyward Sword

  1. Kikujiro

    Leuk filmpje… krijg er wel weer zin in. Is het spel zo wazig of ligt dat aan het filmpje? Ik heb trouwens vanmiddag Kirby’s Epic Yarn besteld, mijn eerste Wii spel sinds Fragile.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    Geil jezelf niet teveel op wat je krijg is waarschijnlijk een 3DS in zelda groen met Zelda van de gameboy erop voorgeinstalleerd en een stickervel erbij… Maar dan wel voor 350 euro…
    .
    Als ze een 3DS spelcart met de 2d zelda’s in 3d gaan uitgeven dan ga ik ook voor be bijl ik heb zelda pas 4 keer gekocht (in tegenstelling tot Super Mario 1) (2x op de NES (goud en grijs), 1x in animal crossing en 1 x op de zelda collectors disk…)
    .
    Een 2d zelda in 3d met grafische truckjes zoals in dat 3d dot heroes spel op de PS3 en ik blijf mijn 3DS onderkwijlen tot of mijn mond droog is of mijn 3DS stuk is…

      /   Beantwoorden  / 
  3. The Dude

    Skyward Sword ziet er qua gameplay leuk uit. Ik begrijp dat dit niet zo spannend of sfeervol is als de TP trailers, maar het vernieuwende aan dit deel is de gameplay dus die krijgt terecht de volle aandacht. En op de 25e verjaardag gaan ze ons absoluut niet teleurstellen met een slechte Wii-titel. Een écht nieuw grafisch sausje zou wel fijn zijn, maar SMG2 is het bewijs dat wanneer Nintendo een engine hergebruikt er bijzondere spellen kunnen ontstaan, met een zware focus op gameplay.

      /   Beantwoorden  / 
    1. G.Tom

      Alleen jammer dat ze je op Mario’s 25e verjaardag wel teleurstelden met een zeer matige port van een 16 jaar oud spel…

        /   Beantwoorden  / 
  4. Dennis

    Was leuker geweest als er weer een nieuwe zelda uitkwam voor de wii.. maar deze zal ook vast wel weer goed worden!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Kikujiro

    The Legend of Zelda: Skyward Sword is een nieuwe Zelda voor de Wii.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.