Heel veel bewegend beeld van Super Mario 3D Land


Ruim acht minuten aan nieuwe spelbeelden uit Super Mario 3D Land. Het is een compilatie van alle filmpjes in de nieuwste aflevering van Iwata Vraagt (momenteel alleen beschikbaar in het Japans) en daar zitten ook een paar spoilers tussen. Niet klikken als je daar niet tegen kunt, dus. Zelf heb ik bij Mario-spellen geen bezwaar tegen spoilers, en zodoende weet ik nu al dat Luigi een speelbaar personage is. En dat Cosmic Mario, de kwelgeest die Mario achterna zat in Super Mario Galaxy 2 ook weer van de partij is. En zelfs dat Tanooki Mario, tegen alle eerdere berichten in, toch in een standbeeld kan veranderen. Grappig om te zien trouwens, dat zoveel vijanden ook een wasbeerstaart hebben. Zelfs de Thwomp-blokken!

 • Over spoilers gesproken: Nintendo World Report verklapt wat er gebeurt nadat je het spel hebt uitgespeeld. Ik ben blij verrast. Het klinkt als de leukste bonus-content die Nintendo in een Mario-spel heeft verstopt sinds Star Road in Super Mario World.
 • Het mooiste moment van de video is wat mij betreft geen spoiler, maar de korte speedrun die Mario maakt rond 7:30. De rest van het filmpje is een beetje traag en uitleggerig, maar daar zie je ineens een speler die plezier maakt door met een rotvaart langs alle hindernissen te sprinten. Precies zoals ik Super Mario Bros. 3 het liefste speel.
 • Super Mario 3D Land is in Nederland te koop vanaf 18 november.
 • Op het plaatje trouwens de bundel die Nintendo vanaf 2 december gaat verkopen: een witte 3DS met een exemplaar van Super Mario 3D Land. De prijs stond niet in het persbericht, maar ik neem aan dat hij iets voordeliger wordt dan die twee objecten los van elkaar.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Super Mario Land 2 nu ook speelbaar in kleur
Lees ook:Het verschil tussen Mario 3D World en 3D Land
Lees ook:Toffe Japanse commercial Super Mario 3D World
Lees ook:De wereldkaart van New Super Mario Bros. U
Lees ook:Super Mario Land in Mushroom Kingdom Fusion (video)

6 reacties op “Heel veel bewegend beeld van Super Mario 3D Land

 1. Zaaltje

  Witte 3DS, ziet er nice uit! Ze doen er wel alles aan om dat ding te verkopen hè, heb nog nooit zo snel zo veel nieuwe kleuren gezien voor een console/handheld van Nintendo

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kikujiro

  Na de eerste recensies van de nieuwe Zelda voor de Wii gelezen te hebben en nu dit filmpje van Super Mario 3D Land te hebben gezien, heeft Nintendo mijn interesse toch weer weten te wekken. De drang om Zelda: Skyward Sword te kopen en toch maar eens over te gaan op de 3DS wordt nu wel heel erg groot.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Gulzt

  Ongetwijfeld een game die ik zou kopen als ik een 3DS zou hebben. Maar ik wordt niet geprikkeld er een 3DS voor te kopen :)

    /   Beantwoorden  / 
 4. Das

  Ik word er wel door geprikkeld, maar nog niet voldoende om er daadwerkelijk één te kopen!

    /   Beantwoorden  / 
 5. SHIZZLE

  Ik heb er eindelijk 1! Ik heb die bundel gekocht voor 199 euro. Gelijk ook Mario Kart 7 er bij gekocht. :D :D

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Gefeliciteerd! Het beste Mario-spel in jaren. Ik heb hem nu bijna voor 100% uitgespeeld (alle levels met Mario én Luigi, 3 starcoins en een gouden vlag), en daarna begin ik waarschijnlijk gewoon weer opnieuw.
   .
   En om te karten tegen de lezers van games.blog kijk je even in dit topic.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.