Nieuwe trailers: Pilotwings, Nintendogs + Cats, Steel Diver


Hé kijk, nieuwe trailers van Pilotwings Resort, Nintendogs + Cats en Steel Diver. Nintendo maakte vandaag de Amerikaanse launchtitels voor de 3DS bekend en dat was blijkbaar reden om de eigen titels even extra in het zonnetje te zetten.

  • Over de Pilotwings-trailer heb ik gemengde gevoelens. Ik heb mij op deze site al vaker afgevraagd of het hele spel zich dan echt alleen afspeelde op Wuhu Island, maar in mijn achterhoofd hield ik altijd het idee dat Nintendo “natuurlijk” nog meer locaties achter de hand had. Na het zien van deze trailer slaat de twijfel toe. Je weet het met deze serie nooit helemaal zeker (de eerste Pilotwings op de SNES had een geheime helicopter-missie die zelfs in de handleiding niet werd verklapt), maar het wordt hier wel heel erg aangeprezen als een vliegvakantie naar Wuhu Island.
  • In de Nintendogs + Cats-trailer zien we voor het eerst een kattenspeeltje. Een pluchen octopus aan een plastic hengel. Daar speelde Minoes ook graag mee voordat ze oud en lui werd. Goed nieuws dus. Misschien is dit spel dan toch een beetje geschikt voor kattenliefhebbers.
  • En inderdaad, ook in Amerika is Steel Diver nu een lanceertitel voor de 3DS. Alleen in Europa staat de duikbootsimulator nog steeds op de releaselijst als ‘To Be Announced’. Dat betekent dat hij wel komt, maar dat niemand weet wanneer. Hopelijk duurt het niet te lang; dit lijkt me nog steeds een interessant spel.


Kijken op YouTube


Kijken op YouTube


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Dus toch: Wuhu Island als enige locatie in Pilotwings Resort
Lees ook:Video: alle activiteiten in Wii Sports Resort
Lees ook:Gratis 3D Classics: Kid Icarus voor trouwe Nintendofans
Lees ook:Ocarina of Time 3D op 17 juni + alle andere 3DS spellen in Q2
Lees ook:De dertien definitieve launchtitels voor de 3DS

5 reacties op “Nieuwe trailers: Pilotwings, Nintendogs + Cats, Steel Diver

  1. Afello

    Waarom heet het Pilot wings maar zit ik alleen maar naar mii’s te kijken? Ik vond de karakters uit de originele games eigenlijk wel leuk :(

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      De leuke karakters in Pilotwings waren je leraren. De piloot zelf herinner ik me eigenlijk niet eens. Daar mag Nintendo best een Mii van maken… als Big Al maar weer meedoet. :D

        /   Beantwoorden  / 
  2. niki

    @eric
    natuurijk is het alleen wuhu island.
    ik meen toch echt dat je zelf nog eens dat artikel hebt geplaatst waarin miyamoto zei dat hij een nieuw terugkomend karakter wilde hebben (zoals mario, link etc) maar dat het deze keer onorthodox zou zijn. namelijk, wuhu island. Het eerst te zien in wii sport resort, en daarna, in miyamoto’s woorden: een bekende plek waar je in meerdere spellen naar zult terugkeren.

    Let’s face it, je kijkt naar hun nieuwe franchise karakter. Daarop speelt alles zich af ;)

      /   Beantwoorden  / 
  3. niki

    En om je hoop nog even verder de grond in te boren (of eigelijk mn vorige post even te double checken)

    Miyamoto on Wuhu Island
    …turn the actual stages of games into characters? It’s called Wuhu Island, but the concept is more or less the same. We really polished up the island, turned it into a resort and actually made the location into a kind of character. This will then lead to a range of island series… You could have adventure games, role-playing games, city-building simulation games… It will be fun to see all the ideas that we can come up with, won’t it?”

    klinkt niet echt alsof hij zijn lieve Wuhu ondergeschikt wil maken aan een grotere keuze van stages hm?
    Weten we ook weer waar de volgende Mario zich afspeelt…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Lekker deprimerende reacties Niki. ;) Om je voorspelling toch een beetje te relativeren: hij heeft nooit gezegd dat Wuhu Island in al die spellen de enige locatie zou zijn. Dat kan toch ook bijna niet de bedoeling zijn? Zelfs Nintendo moet snappen dat dat heel snel saai zou worden.
      .
      Wuhu Island als racebaan in Mario Kart is een leuke verrassing, maar een Mario Kart met alleen maar banen op Wuhu Island is dodelijk saai.
      .
      Wuhu Island als bonusplaneet in Super Mario Galaxy 3 is een tof idee, maar Mario’s vakantiespel op Wuhu Island lijkt me dan weer niks.
      .
      Alles met mate, zou ik zeggen. Maar goed, ik koop Pilotwings toch wel. We zullen zien of het meevalt.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.