Video: alle activiteiten in Wii Sports Resort


Deze rondleiding door Wii Sports Resort duurt ruim acht minuten en bevat een paar activiteiten die in ieder geval voor mij als verrassing kwamen. Fietsen? Waterskiën? Kanoën? Die had ik allemaal nog niet gezien. Jongens, dit spel wordt uit-ge-breid. Ik verheug me in het bijzonder op de onderdelen jetskiën, parachutespringen en vliegen (als die goed zijn uitgewerk kan WSR misschien zelfs het gemis aan Waverace Wii en Pilotwings Wii een beetje goedmaken), maar eigenlijk alles ziet er waanzinnig verzorgd uit. Leuke details ook, zoals de eendenfamilie die opeens voorbij zwemt tijdens het kanoën. Het hele spel speelt zich af op en om het tropische Wuhu Island. In een interview verklapte Shigeru Miyamoto laatst dat hij al langer een herkenbare plek wilde creëren die in verschillende spellen gebruikt zou worden zodat gamers zich er na een tijdje thuis gaan voelen. Blijkbaar wordt Wuhu Island die plek. Ik begin er steeds meer zin in te krijgen.

[games.blog forum]

Lees ook:Dus toch: Wuhu Island als enige locatie in Pilotwings Resort
Lees ook:Nieuwe screenshots + video van New Super Mario Bros. Wii
Lees ook:Nieuwe trailers: Pilotwings, Nintendogs + Cats, Steel Diver
Lees ook:Over die Maka Wuhu glitch in Mario Kart 7 (valsspelen op Wuhu Eiland 2)
Lees ook:Beroep: Halo 3 geheim houden

11 reacties op “Video: alle activiteiten in Wii Sports Resort

  1. Kikujiro

    “(als die goed zijn uitgewerk kan WSR misschien zelfs het gemis aan Waverace Wii en Pilotwings Wii een beetje goedmaken)”

    Wel een hééééééééél klein beetje dan.

    “Shigeru Miyamoto laatst dat hij al langer een herkenbare plek wilde creëren die in verschillende spellen gebruikt zou worden”

    Volgende vraag: welke spellen zou hij op het oog hebben? Dan toch een nieuwe Pilotwings of Waverace? Of speelt Wii Fit Plus zich ook gedeeltelijk op dit eiland af?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    ik had vorig jaar na de E3 een MEHHH gevoel toen dat honde frisbee spel kwam. En alsnog vind ik die het meest suf van allemaal MAAR. Die water en luchtspellen zien er voor mij toch wel geinig uit en ik kan niet wachten om mijn beroemde mii’s (Michael J, Verdonk, Bob Ross, Guust Flater, enz) in elkaar te beuken met een stok…
    .
    Om maar te zwijgen over een nu al EPIC battle van mijn Mii stokvechtend tegen een Darth Vader of Luke Skywalker Mii.
    .
    Dit spel ga ik echt wel aanschaffen mijn “been there done that” gevoel van vorig jaar is 100% omgedraait naar WOW musthave…
    .
    Rotzakken daar bij Nintendo ze flikken het weer, nu nog scores uitwisselen (Epenis bijhouden of vrienden gekmaken) of online stokvechten via WiFi en ik ben helemaal in de hemel…

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    “Wel een hééééééééél klein beetje dan.”
    .
    Als het niet altijd van dat saaie tropische weer is op Island Hulu ben ik eigenlijk al tevreden. Mijn beste Waverace-herinneringen koester ik aan de stormachtige levels met hoge golven. :D
    .
    “Volgende vraag: welke spellen zou hij op het oog hebben? Dan toch een nieuwe Pilotwings of Waverace? Of speelt Wii Fit Plus zich ook gedeeltelijk op dit eiland af?”
    .
    Wii Fit Plus… dat lijkt me een logische kandidaat maar ik weet het eigenlijk niet zeker. Mario of Zelda hoeven we er niet te verwachten, maar een volwaardige Pilotwings met allerlei krankzinnige activiteiten zou wel vet zijn! Een Mario Party zou misschien ook nog kunnen. En als Brawl nog niet uit zou zijn werd het daar ook ongetwijfeld een aparte stage.
    .
    “Dit spel ga ik echt wel aanschaffen mijn “been there done that” gevoel van vorig jaar is 100% omgedraait naar WOW musthave…”
    .
    Ja dat is wel vaag inderdaad. Eerst hoopte ik ook dat de MotionPlus los verkocht zou worden omdat Resort me niet veel soeps leek, maar hoe meer ik zie hoe enthousiaster ik word.
    .
    “en ik kan niet wachten om mijn beroemde mii’s (Michael J, Verdonk, Bob Ross, Guust Flater, enz) in elkaar te beuken met een stok…”
    .
    Verdrietige zucht… ik ben al mijn Mii’s kwijtgeraakt na Nintendo’s grote wisseltruc met mij Wii. Tot nu toe heb ik ze nog niet echt gemist (ik heb mezelf nog niet eens nagemaakt), maar met de nieuwe Wii Sport zal het wel ongezellig worden.

      /   Beantwoorden  / 
  4. wark

    welke datum komt ie uit? ik ben niet echt op de hoogte

    het ziet er echt erg tof uit!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Hij wordt op 24 juli verwacht in europa, gebundeld met een MotionPlus accessoire die je onderaan de Wiimote klikt om de besturing te verbeteren.

        /   Beantwoorden  / 
  5. bt

    oh dit spel wordt echt gaaf. Ik mis alleen tennis..er zouden toch 2 tennisgames voor de wii uitkomen die de plus ondersteunen? Virtua tennis en die andere? Welke is het beste?

      /   Beantwoorden  / 
  6. Berend Jan

    de tennis game van EA is het beste…
    .
    Die van SEGA is minder…

      /   Beantwoorden  / 
  7. wark

    okee de motion plus erbij is logisch
    gaan we dan ook meer ervoor moeten betalen of dat weer niet?

      /   Beantwoorden  / 
  8. Pauly Wauly

    ik denk dat ie 60 euro wordt of 50 ? ik weet het niet, maar ik vind het wel jammer dat er dan niet 2 motion plus sell out dingen bij zitten :o . want ja nou ken je nog niet tegen mekaar spelen!!! stelletje sloeries @ nintendo.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.