Jett Rocket, een 3D platformspel voor WiiWare


Verrassend mooi platformspel voor WiiWare. Misschien worden we voor de gek gehouden met opgepoetste screenshots, maar dit benadert haast Super Mario Galaxy. Het spel heet Jett Rocket en wordt gemaakt in Duitsland door vijfmansbedrijf Shin’en. Op de DS wist Shin’en ook al te verbazen met de graphics van shoot ‘em up Nanostray. Blijkbaar werkten alle trucjes en shortcuts die ze daar verzonnen ook op de Wii development kit. Over het spel zelf is weinig bekend. Het wordt omschreven als een platformspel, maar in de screenshots zien we dat Jett ook kan parachutespringen, waterskiën en vliegen met een helicopterhoedje. Volgens het persbericht zijn er later ook nog snowboard- en jetpack-levels. Zoveel actie in één WiiWare spel? Dat maakt op z’n minst nieuwsgierig.

[g.forum]

Lees ook:Kijken: WiiWare-spel Jett Rocket in beweging
Lees ook:F-Zero kloon in ontwikkeling voor WiiWare
Lees ook:Kijk dit: eerste trailer WiiWare-racer FAST
Lees ook:WiiWare-racer Fast ziet er goed uit, maar wat is een ‘phase’?
Lees ook:De WiiWare-demo’s komen terug

4 reacties op “Jett Rocket, een 3D platformspel voor WiiWare

  1. Shitbull55

    Wedden dat NoA dit Rocket Action gaat noemen :-)

      /   Beantwoorden  / 
  2. Afello

    Mweh, nikszeggende omgevingen en een karakterloos karaktertje. Liever lelijke graphics maar een goede dosis attitude en eigenzinnigheid dan mooie graphics en een middle of the road aankleding!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Erik

    Lol@ shitbull55 ;) Sad but true
    .
    En Afello, ja daar heb je inderdaad een punt, maar ik ben een groot fan van platformspellen. Als het een beetje goed speelt en niet teveel nadruk legt op verzamelen kan ik me ermee vermaken. Ook al heeft vooral die hoofdrolspeler de uitstraling van een natte dweil.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Ferry

    als dit wiiware graphics zijn en de prijs onder de 15 euro zit vind ik t nu al een mutbuy ik ben ook een fan van platform games en ik zie deze wel zitten (al was t maar om weer eens t wii shopping channel te gebruiken)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.