Hoe staat het ondertussen met Super Meat Boy? (2)


8-bit titelscherm voor één van de bonuslevels in Super Meat Boy. Edmund McMillen doet er alles aan om zijn toekomstige WiiWare-spel bij zo veel mogelijk sites onder de aandacht te brengen. Er zijn dus genoeg nieuwtjes voor een nieuwe aflevering van Hoe staat het ondertussen met Super Meat Boy? (Zie hier de eerste aflevering). Lees verder voor onder andere een preview-filmpje, afbeeldingen van de eerste eindbaas en een moeilijk leesbaar citaat uit de Edge waarin Edmund vertelt hoe hij bij Nintendo terechtkwam (hint: zij belden hem). Volg Meat Boy op Twitter als je voortaan ook zelf op de hoogte wilt blijven.


Directe Link

Nieuwe aflevering van Bytejacker. De Super Meat Boy-preview begint op 0:47.


Screenshot van een vuurlevel. De drie zwevende platforms verkruimelen zodra Meat Boy ze aanraakt. Je hebt dus maar één kans om er succesvol doorheen te walljumpen. Op stilstaande plaatjes komt het niet echt over, maar nu ik ze in beweging heb gezien (in de video hierboven) ben ik enorm onder de indruk van de gepixeleerde vlammen


Lil’ Slugger, eindbaas van de eerste wereld. Ik begin het idee te krijgen dat de vele ketting- en cirkelzagen als een rode draad door het hele spel blijven lopen.


Lelijke graphics in deze cutscene, maar dat is overduidelijk Tim uit Braid.


Hoe Super Meat Boy via Reginald Fils-Aime en min of meer bij toeval bij Nintendo terechtkwam. Indie game ontwikkelaars hebben niet veel geld, zoveel wordt wel duidelijk. (Hoewel een paar duizend dollar verdienen met een map pack voor een gratis Flash-spelletje geen slechte prestatie is).

[g.forum]

Lees ook:En zo ziet Super Meat Boy eruit op mobiele telefoons
Lees ook:Edmund & Tommy over de besturing van Super Meat Boy
Lees ook:Hoe staat het ondertussen met Super Meat Boy?
Lees ook:Tim uit Braid doet mee in Super Meat Boy
Lees ook:Nieuwe Super Meat Boy screenshots (inclusief Canabalt-level)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.