En zo ziet Super Meat Boy eruit op mobiele telefoons


Aanschouw de allereerste screenshot van Super Meat Boy: The Game, een nieuwe versie van het bloederige platformspel voor op je mobiele telefoon. Er is een kleine kans dat ik in een 1 april-grap trap door dit bericht over te nemen, maar ontwerper Edmund McMillen heeft het al zo lang over een draagbare versie van Super Meat Boy dat ik geneigd ben hem te geloven. Waarschijnlijk vond hij het gewoon grappig om op 1 april een echte aankondiging te doen. Een 1 april-metagrap.

Zoals je ziet is dit niet de oude vertrouwde Super Meat Boy. Het team besloot meteen (en terecht) dat een hardcore precisieplatformer niet lekker zou spelen met virtuele knoppen. SMB: The Game is daarom een nieuw spel met nieuwe graphics en nieuwe muziek. Hoe het precies werkt wil Edmund nog niet zeggen, maar het is volgens hem een volwaardig platformspel met een besturing die speciaal is ontworpen voor touchscreens. Zonder virtuele knoppen op het scherm dus, daar is het blogbericht erg specifiek over. Ik ben benieuwd hoe spelers Meat Boy dan moeten besturen. De enige manier die ik kan bedenken is met een automatisch hollende Meat Boy à la Canabalt, maar gaat dat wel samen met alle vallende cirkelzagen en onmogelijke walljumps die bij deze serie horen? Over een paar maanden weten we meer.

[g.forum]

Lees ook:Tim uit Braid doet mee in Super Meat Boy
Lees ook:Wat is Mew-Genics nu weer?
Lees ook:Russische boxart Super Meat Boy
Lees ook:Edmund & Tommy over de besturing van Super Meat Boy
Lees ook:Nieuwe Super Meat Boy screenshots (inclusief Canabalt-level)

Eén reactie op “En zo ziet Super Meat Boy eruit op mobiele telefoons

  1. Berend Jan

    Wil ik hebben..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.