De rode verpakking van New Super Mario Bros Wii


Wel wel wel, kijk eens wie er toch een rood plastic hoesje heeft gekregen. Nintendo heeft volgens Kotaku gezegd dat alle exemplaren van New Super Mario Bros. Wii worden verpakt in deze hoes, al is het niet duidelijk of ze daarmee bedoelen dat alle exemplaren er één krijgen of alleen alle Amerikaanse. Volgende week vrijdag weten we het zeker. Dat is de dag dat NSMBW uitkomt in Europa. Klik verder als je alvast Princess Peach’s hintpagina uit de handleiding wilt zien.

[games.blog forum]

Lees ook:Nintendo livestreamt Switch-spellen op 13 januari
Lees ook:Super Mario schaakset
Lees ook:Nintendo beleeft meest succesvolle week ooit
Lees ook:Een nieuwe liefde voor Super Mario?
Lees ook:Comix Zone, Gain Ground, Bonanza Bros uitgesteld

11 reacties op “De rode verpakking van New Super Mario Bros Wii

    1. Erik

      Die is volgens mij alleen bedoeld voor Engeland. Misschien zelfs exclusief verkrijgbaar bij die webshop waar je naar linkte? Ik ben het plaatje een paar keer tegengekomen, maar de bronnen zijn steeds zo vaag dat ik me afvraag of het wel een officieel Nintendo product is.
      .
      Persoonlijk vind ik hem ook erg lelijk. Zowel dat rare oversized deksel als de ongeïnspireerde opdruk. Al lag hij voor 5 euro extra in de Nederlandse winkels zou ik hem nog niet hoeven. ;)

        /   Beantwoorden  / 
      1. Jeffrey

        Het is een spaarpot :P Kijk maar bij die plaatjes, het tweede plaatje.

          /   Beantwoorden  / 
  1. Linkster/G.Tom

    ERIK! In spirit tracks krijgt Link een panfluit of zoiets. volgens mij heette het de Flutes of spirit of zoiets. muziek maken gaat door middel van blazen in de microfoon en tegelijk knoppen indrukken.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Ik las het gisteren. Maar zolang we nog niet weten waar de fluit toe dient hebben we er niet zoveel aan. ;) Ik ben wel benieuwd of het echt voelt alsof je op die manier panfluit speelt.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Linkster/G.Tom

        Blijkbaar gebruik je hem ala Oot om puzzels op te lossen, maar ook om bijvoorbeeld een nieuw treinspoor aan te leggen moet je een nieuw lied leren. volgens mij had het iets te maken met het volkslied van het desbetreffende land waar je een spoor naar wil aanleggen leren.

        Verder speelt het zich ook af in New Hyrule. Je weet wel, het land waar Link (uit The Wind Waker en Phantom Hourglass) en Tetra naar op zoek zijn om Hyrule opnieuw te stichten na het einde van The Wind Waker.

          /   Beantwoorden  / 
  2. Berend Jan

    Toffe art op het boekje…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kikujiro

      Roze rules.

        /   Beantwoorden  / 
    2. Erik

      Indeed. Leek het artwork op de hoes daar maar wat meer op. Een tinnen blik met dat plaatje zou ik misschien nog wel willen. :p

        /   Beantwoorden  / 
  3. Shitbull55

    Ik wist niet dat 3D Dot heroes ook een Mario-ripoff zou maken: check de voorpagina van het boekje!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Jeffrey

    Wij krijgen ook een rode verpakking ;) Kijk maar op de pagina van NWSMB op de nintendo site, daar staat de verpakking ook rood.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.