Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 6


Hoera ik heb een SD geheugenkaart! Vijfentwintig Euro voor twee gigabytes, ik vond het nogal wat. 'Ik heb géén klantenkaart,' probeerde ik nog. Maar helaas, het was een andere verkoper. Met het gejammer van Hayley Westenra in mijn achterhoofd heb ik toen toch maar gewoon betaald. Een mens moet er iets voor overhebben om naar mooie muziek te luisteren. Eenmaal thuis heb ik het ding meteen volgestopt met mijn favoriete MP3's.

Daar zat zelfs een systeem achter, geloof het of niet. Ik had kalmerende sfeermuziek voor tijdens het duiken, beukende gitaarherrie voor die momenten dat ik Excite Truck speel. Alleen toen ik even later aan boord van de Gabbiano stond, kon ik het natuurlijk toch niet laten. Met een geniepig lachje besloot ik die vissen even de stuipen op het lijf te jagen. 'I won't stand in your way! schreeuwde Matthew Bellamy terwijl ik in het water sprong.

Muziek luisteren in Endless Ocean bleek alleen iets omslachtiger dan verwacht. De enige manier om een ander liedje op te zetten is via de radio in de boot. Typisch zo'n 'zou het niet cool zijn als…' beslissing die ontwikkelaars soms nemen zonder over de gevolgen na te denken. Ja, het geeft inderdaad een grappig gevoel van logica om de achtergrondmuziek in te stellen met een echte radio. Het gevolg is alleen wel dat ik onderwater niet van MP3 kan wisselen. Tenzij ik speciaal terug naar de boot wilde zwemmen om een ander deuntje op te zetten, zat er niets anders op dan twintig minuten achter elkaar naar Stockholm Syndrome te luisteren. De vissen zijn nu nog steeds aan het bekomen van de schrik.

Het logboek van Kapitein Erik

Lees ook:Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 5
Lees ook:Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 12
Lees ook:Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 3
Lees ook:Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 15
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 90

7 reacties op “Endless Ocean: logboek van Kapitein Erik: dag 6

  1. Kikujiro

    *hahaha* Ik heb je toch gewaarschuwd voor Hayley Westenra’s muziek?!? Muziek wisselen is inderdaad behoorlijk omslachtig. Als je er aan toe bent kunnen we wel een keer samen duiken als je zin hebt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. 6425

    25 euro voor 2 gig sdkaart!!?? Ik kan een 2 gb microsd kopen voor een tientje! (met adapter, dus ook bruikbaar als gewone sdkaart)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Shitbull55

    *pakt zout, strooit het in de wond*

    Da’s idd een dure SD kaart! Je had beter wat geld kunnen besparen en meer blauwe verf kunnen kopen. Die zal met dit dagboek binnenkort wel op zijn :P

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    Damnit! Dus ik ben er weer ingestonken? Ik vond het al een hoop geld, maar ik zag zo snel niks goedkopers.

    ” Als je er aan toe bent kunnen we wel een keer samen duiken als je zin hebt.”

    Ja! Dat wil ik zeker nog een keer uitproberen. :)

    “Je had beter wat geld kunnen besparen en meer blauwe verf kunnen kopen. Die zal met dit dagboek binnenkort wel op zijn :P

    Het gaat op deze manier wel hard ja. ;) Gebeurde er maar meer dingen boven water om over te schrijven!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Mick

    Ik moet toegeven dat ik dit dagboek eigenlijk nooit lees, omdat dit spel mij nooit aangesproken heeft, maar damn wat een gave tekening!

      /   Beantwoorden  / 
  6. Kars

    Jaa Muse is ook ideale muziek voor het diepzeeduiken;)

      /   Beantwoorden  / 
  7. Wouwter

    Ach, er zijn genoeg slechtere liedjes om steeds achter elkaar te horen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.