Hoe Travis Touchdown een hamburger zou bestellen


Volgens Nintendo Power zijn zij het eerste tijdschrift ter wereld dat een volledige versie van No More Heroes heeft gespeeld. Hun impressies zijn behoorlijk enthousiast en hoofdrolspeler Travis Touchdown klinkt als een driftig mannetje. Ieder game-personage dat een journalist kan inspireren om zulke vragen te stellen, moet tijdens het spelen wel een behoorlijke indruk hebben achtergelaten.

Nintendo Power: "Tijd voor een gekke vraag: hoe zou Travis Touchdown reageren als hij in een restaurant om een hamburger vroeg, maar alle hamburgers waren net uitverkocht?"

Suda: "Dat is een grappige vraag. Travis zou zeggen: Ha! Echt waar? Fuck! Wacht eens even. Wat is er hier aan de hand? Ik eis dat ik de manager mag spreken, Ben! Ik heb een hartig woordje te spreken met die fucker. Ik kan gewoon niet geloven dat de hamburgers zijn uitverkocht in een Amerikaans restaurant. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt! What the fuck! Waar is Ben? Ha… Ben is er niet omdat hij een cursus volgt op het hoofdkantoor? FUCK! FUCK! FUCK! What the fuck! Wat? Je vraagt me wat ik dan wil bestellen? Ik kwam hier om een hamburger te eten! Wat ben jij voor een sukkel? Je wilt weten wat ik dan wil bestellen? Nou… mag ik dan een stukje kersentaart?"

Enthousiasme +10 als Travis tijdens het spel overal zo fel op reageert!

- Als Travis geld nodig heeft kan hij zich bij het arbeidsburo aanmelden om minigames te spelen als "het gras maaien" of "kokosnoten dragen" (!?) om geld te verdienen.

- De menu's in het spel zien hebben allemaal de graphics en geluiden van een typisch Atari 2600 spel.

- Voorafgaand aan één van de bossfights in het spel wordt Travis aangemoedigd met de worden: You are the man! Eye of the tiger! Enter the red zone! Now, off to the garden of madness!

- Tijdens gevechten roept Travis zelf de hele tijd (als een soort aanvalskreet) "Strawberry on the Shortcake!"

- Ieder level in het spel verloopt volgens een vast patroon. Travis loopt door de stad en doet overal klusjes en pleegt hier en daar een moord totdat hij genoeg geld heeft verdiend voor het volgende grote gevecht (de eindbaas). Nadat hij al het geld heeft gestort krijgt hij een telefoontje van Sylvia dat hij naar de gevechts arena mag komen. Daar moet hij eerst nog een hele horde andere vijanden verslaan, en dan mag hij het eindelijk opnemen tegen de eindbaas. Als hij die heeft verslagen wordt de energiebalk van Travis groter en er volgt een cutscene die weer een stukje van het verhaal vertelt. Daarna herhaalt dat hele proces zich voor het volgende level.

- Er is meer dan genoeg te doen tussen de bossfights door. Travis kan onder andere zijn lichtzwaard upgraden, zijn statistieken verhogen door te trainen, videobanden met oude worstelwedstrijden bekijken om nieuwe aanvallen te leren en nieuwe kleding voor zichzelf kopen.

- Alle actie vindt plaats in de verschillende gebouwen van Santa Destroy. Daarbuiten kun je eigenlijk alleen maar van gebouw naar gebouw reizen. (Ik heb een paar screenshots gezien die iets anders beweren, maar we zullen zien -erik).

- De tijger rechts bovenin beeld doet het grootste gedeelte van het spel niets, maar als Travis zijn "dark mode" activeert staat hij op en loopt naar de andere kant van het scherm om aan te geven hoelang die "dark mode" nog duurt.

- In de Japanse versie zal al het bloed vervangen worden door een zwarte vloeistof.

- In het huis van Travis loopt ook een kat rond waar je mee kunt spelen. Dat was leuk, maar Nintendo Power kreeg niet de indruk dat het ook nog ergens nuttig voor was.

- Als Travis gebeld wordt zul je zijn telefoon horen overgaan door de speaker in de Wiimote.

- Het leukste gedeelte van No More Heroes zijn de krankzinnige bossfights.

- Volgens Nintendo Power is het één van de origineelste en grappigste spellen die ze in jaren hebben gespeeld.

Bron: NeoGAF

Zie ook:
- Nieuwe Famitsu-scan No More Heroes
- Japanse No More Heroes trailer (langer dan 10 seconden!)

Lees ook:Het spannende leven van Travis Touchdown
Lees ook:No More Heroes spin-off Travis Strikes Again aangekondigd
Lees ook:No More Heroes klinkt opnieuw bizar
Lees ook:Zes nieuwe plaatjes No More Heroes
Lees ook:Eerste trailer: No More Heroes 2: Desperate Struggle

3 reacties op “Hoe Travis Touchdown een hamburger zou bestellen

  1. cas_09

    Et voila, weer een titel die ik moet hebben :D

    Maar eerst maar een R&C: ToD en Guitar Hero 3 binnenhalen xD

      /   Beantwoorden  / 
  2. erik

    Och onze arme portemonnee’s ;) Het goede nieuws is dat No More Heroes op z’n vroegst pas in februari uitkomt. We hebben nog even om te sparen!

    (Maar ik wil deze inderdaad ook echt niet missen!)

      /   Beantwoorden  / 
  3. MNC

    Ook al ben ik een beetje tegen Freeroam, het begint steeds leuker te lijken.

    Erik, eikel! Nu heb ik zin in dat taartje! :P

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.