Eerste trailer: No More Heroes 2: Desperate Struggle


Zalige trailer voor No More Heroes 2 met niets anders dan actie, zwaardgevechten en foute humor. Als dat nou ook nog opgaat voor het spel zelf ben ik dik tevreden. Meer van hetzelfde (maar dan alleen de leuke gedeeltes) met twee zwaarden waardoor er Travis Touchdown eruitziet als een nog grotere badass dan voorheen. Eén van de nieuwe eindbazen is een pimp die met meisjes gooit en Travis’ reactie als hij van Sylvia hoort dat hij het 5-gangen menu krijgt is… nou ja, typische Suda51-humor.

[games.blog forum]

Lees ook:No More Heroes spin-off Travis Strikes Again aangekondigd
Lees ook:Nieuwe No More Heroes (Wii) trailer
Lees ook:Ben ik nou gek of…
Lees ook:Suda51 interview over Heroes
Lees ook:Gametrailers interviewt Goichi Suda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.