No More Heroes klinkt opnieuw bizar


Travis Touchdown is een "hardcore geek" volgens 1UP. Het soort persoon dat graag naar anime kijkt, manga leest en zijn tijd verdoet met computerspelletjes. (Komt bekend voor, iemand?) Op een dag wint hij een krachtige Beam Katana op een internet-veiling en besluit om dan maar meteen huurmoordenaar te worden. Nadat hij zijn eerste slachtoffer heeft vermoord (zoals te zien valt in de fantastische trailer, nu kijken als je hem nog niet kende) wordt hij benaderd door een mysterieuze vrouw die hem uitdaagt de tien beste huurmoordenaars ter wereld uit te schakelen. Ieder spel dat op die manier begint wil je toch gewoon spelen? Al was het alleen maar om te weten hoe het verhaal verder gaat.

In de nieuwste editie van Famitsu heeft Suda51 in iets meer detail over No More Heroes gesproken. De belangrijkste nieuwtjes:

Travis kan helemaal op eigen houtje de stad Santa Destroy verkennen. Lopend of in zijn eh… ahum… "Schpeltiger" (een gigantisch motorfiets-achtig apparaat, zie de screenshots).

Stad is gevuld met criminelen die het allemaal op Travis gemunt hebben (naast uiteraard de tien huurmoordenaars). Door geld te verdienen en steeds krachtiger wapens te vinden moet Travis proberen in leven te blijven. Klinkt behoorlijk GTA-achtig.

De Beam Katana wordt uiteraard met de Wii remote bestuurd. Door snelle horizontale bewegingen te maken met de controller doet Travis onscreen hetzelfde met zijn zwaard. De controller omhoog richten terwijl je dat doet laat Travis dat ook doen met zijn zwaard. De controller helemaal recht houden betekent dat Travis recht voor zich uit hakt en de controller omlaag richten houdt in dat Travis zijn zwaard ook schuin omlaag richt.

Uniek is ook dat Grasshopper de hulp heeft ingeroepen van de in Japan beroemde illustrator Okama om meer dan 100 verschillende t-shirts voor Travis te ontwerpen.

Klinkt alsof No More Heroes minstens net zo stijlvol gaat worden als Killer 7, en dat is wat mij betreft fantastisch nieuws. Het spel is nu pas voor 35% compleet, maar moet toch al in de zomer van 2007 in Japan verschijnen. Suda51 hoopt dat het No More Heroes een gigantische millionseller zal worden.Bron: 1UP

Zie ook:
- Wario Ware: Smooth Moves, 9-Volt video
Reggie over launchtitles, slechte recensies en GoldenEye64
Geen Wii's voor Gameshop
Verschillen in stroomverbruik PS3/Xbox360/Wii

Lees ook:No More Heroes spin-off Travis Strikes Again aangekondigd
Lees ook:Heroes wordt No More Heroes
Lees ook:Bekijk deze drie nieuwe trailers van No More Heroes!
Lees ook:Eerste trailer: No More Heroes 2: Desperate Struggle
Lees ook:No More Heroes: komt naar USA, nieuwe filmpjes, controls uitgelegd

5 reacties op “No More Heroes klinkt opnieuw bizar

 1. Brian

  Cool, alleen vallen de grafix een beetje tegen, maarja dat is geen reden om een game te laten liggen

    /   Beantwoorden  / 
 2. Nordin Ben Allal

  Inderdaad, maar die graphics zien er dus echt niet uit, dit is echt slecht grasshopper!:@.
  Wat mooie graphics is de Wii niet vies van hoor!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Rob0

  dit zijn geen slechte graphics hoor, het heeft gewoon niet de bedoeling om er fotografisch uit te zien…eerder een beetje anime achtig. en als je dat bedenkt vallen de graphics wel mee…al kan het natuurlijk altijd nog beter! ;-)
  die beam katana’s zijn trouwens net tl-buizen met een handvat

  maar het lijkt me een geweldig spel worden!

    /   Beantwoorden  / 
 4. dropkers

  Killer7 was in het begin ook ontzettend stijlvol, daar keek ik echt naar uit.
  Vervolgens werd de stijl steeds normaler en normaler. Uiteindelijk bleek het eindresultaat vol te zitten met grof geweld, gevloek en obsceen taalgebruik en meer van die onzin.
  Wat een afknapper was dat zeg.

  Hopelijk blijft dit spel wel stijlvol tot en met het eindproduct!

    /   Beantwoorden  / 
 5. ErikdB

  het ziet er in ieder geval nu al beter uit als GTA san andreas :) dus zo lelijk vind ik het niet

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.