Animal Crossing level in Smash Bros. Brawl


Mensen vragen me met een zekere regelmaat waarom ik op deze site eigenlijk geen aandacht besteed aan de dagelijkse updates op smashbros.com. Het antwoord is even simpel als teleurstellend: ik hou niet echt van Super Smash Bros. Ik heb het vast te snel opgegeven, maar ik kon tijdens het spelen nooit een touw vastknopen aan alle chaotische gebeurtenissen op het scherm. Ik zal de nieuwe Smash Bros. vast wel uitproberen maar ik kan voorlopig nog niet zeggen dat ik me er heel erg op verheug. Ik bekijk de dagelijkse updates zelf meestal niet eens.

Maar als de makers vervolgens de magische woorden "Animal Crossing" laten vallen hebben ze opeens wel al mijn aandacht!

Smashville ziet eruit als zo'n tof level, ik zou bijna zin krijgen in Super Smash Bros. Brawl


Al onze favoriete Animal Crossing figuurtjes komen het gevecht bekijken. Op iedere screenshot zijn weer anderen te zien, ik kan dus alleen maar aannemen dat er tijdens ieder gevecht weer andere toeschouwers zijn. Leuk toch? Maar wacht, het wordt nog leuker…


Net zoals het echte Animal Crossing draait dit Animal Crossing level op de interne klok van de Wii. Dat wil zeggen dat het donker zal zijn in Smashville als je 's avonds een potje komt vechten. Wie weet zijn er zelfs vier verschillende seizoenen! (Daar zegt de site niks over, alleen een dag/nacht cyclus is al officieel bevestigd).


Op de achtergrond is constant Smashville zelf te zien. Ik krijg eigenlijk wel weer zin om een echte nieuwe Animal Crossing te spelen. Helaas ligt dat project volgens Shigeru Miyamoto alweer een tijdje stil omdat alle teamleden met andere dingen bezig waren. De regisseur van het project, ene meneer Nogami, heeft gezegd dat hij staat te popelen om weer verder te gaan met Animal Crossing Wii, dus hopelijk komt er snel meer nieuws van dat front.


Goed om te zien dat Brewster ook zijn opwachting maakt in Smashville. Zeg je Brewster, dan zeg je koffiebar en die koffiebar brengt ons bij misschien wel de allertofste gimmick van dit Animal Crossing level…


…speel in Smashville op zaterdagavond (na 20:00 uur) en je maakt een optreden mee van K.K. Slider! Zoals producer Masahiro Sakurai er zelf ook al bij schrijft: It’s a good time to be alive…

Bron: Smashbros.com

Zie ook:
- Trailer: Umbrella Chronicles met de Wii Zapper
- Metroid Prime 3: Corruption trailers

Lees ook:“Go K.K. Rider!” in Smash Bros. Brawl
Lees ook:Smash Bros. Brawl krijgt zelfs een PictoChat stage
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 44
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 11
Lees ook:Captain Olimar en vijf Pikmin in Smash Bros. Brawl

9 reacties op “Animal Crossing level in Smash Bros. Brawl

  1. Joost

    Dit ziet er echt leuk uit! En nog even over Animal Crossing : Ik kijk nu dagelijks op deze site, door het Animal Crossing Dagboek wat ik inmiddels al 3 keer heb gelezen. Ook heb ik een DS met Animal Crosing gekocht. Bedankt Erik om me over te halen met dat geweldige dagboek!

      /   Beantwoorden  / 
  2. otherotter

    erik wie ben jij eigenlijk,.. ? hoe oud ben je,.. is dit je werk of hobby? en gaat er ook nog een spel over jou komen? vroeg het me opeens af. bedankt je hebt met grote afstand de site en schrijfstijl met het meeste karakter. super goed, ik weet niet of je een moeder hebt,.. maar die zou zeggen dat ze trots op je is. Groeten Otherotter (simon van der Linden)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Benny

    Ik ben echt een superfan van SSB. Echter vind ik het maar niets dat er elke dag een update op de site is, dadelijk is alles al bekend. Hoef je het ook niet meer te spelen bijna denk ik. daarom kijk ik ook niet op die site.

    Doet me een beetje denken aan de N64 dagen, waarbij elk nieuw spel in de bladen volledig uit de doeken werd gedaan.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Lottie

    Jaa, dit is leeuk!

      /   Beantwoorden  / 
  5. MetroidPrime

    Waar ik op hoop, is dat de gebouwen op de achtergrond elke keer weer op een andere plek staan. Dan is het pas echt Animal Crossing.

      /   Beantwoorden  / 
  6. anthony_wii_man

    het enige wat ik wil zien is een mogelijkheid om crazy redd te slaan voor AL die keren dat hij me opgelicht heeft.

      /   Beantwoorden  / 
  7. Bas.

    Het level zelf (de platforms) zijn wel érg simpel. Nou is dit niet per se iets slechts want dat zelda level uit SSBM was veels te groot en dat was niet de enige

      /   Beantwoorden  / 
  8. Joost

    “het enige wat ik wil zien is een mogelijkheid om crazy redd te slaan voor AL die keren dat hij me opgelicht heeft.”

    Hehe ja goed idee, nu heb ik een reden om een Wii te kopen.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Kid

    Het zou gaaf zijn als je dit level het eerst speelt je dan een naam aan het level mag geven (A)
    Ach, er is zoveel mogelijk met Animal Crossing…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.