Metroid Prime 3: Corruption trailers


1UP hands-on preview van Metroid Prime 3: Corruption.

Wat we goed vonden: De snellere en vloeiende controls veranderen het gevoel van Metroid Prima behoorlijk, maar het is een stap vooruit. (…) Het is even wennen, maar na een minuut of dertig bestuurden we Samus bijna net zo vloeiend als de hoofdpersoon in iedere andere FPS. (…) De graphics van Corruption zien er een heel stuk beter uit dan vorig jaar; het is duidelijk dat Retro veel tijd heeft besteed aan het oppoetsen van de beelden.

Wat ons niet beviel: Het level design wist ons nog niet te overtuigen. (…) Corruption voelt op veel manieren hetzelfde als Halo. (…) Niet op de goede manier, maar juist op een "lineair level-ontwerp en heel veel herhaling in de omgevingen waar je doorheen loopt" manier. (…) De + en - knoppen van de Wiimote zo vaak gebruiken voelt nog steeds niet natuurlijk aan en vooral de – knop heb je overdreven vaak nodig.

Je hoort het. Nintendo vindt MP3 zelf de beste first person shooter op een console ooit. Period. Daar zullen Killzone 2 en Halo 3 (en hun fans) het vast niet mee eens zijn, maar het zou mooi zijn als Nintendo hier in ieder geval de beste Metroid ooit van kan maken. Of nee, wacht, de beste Metroid Prime ooit. 2D meesterwerk Super Metroid kan toch nooit verslagen worden. Period.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Super Mario Galaxy: verzamelwoede en bijenkostuums
- Mario Kart Wii online in 2008

Lees ook:Metroid Prime 3: waar is de hype?
Lees ook:Metroid Prime 3: Corruption demo filmpje
Lees ook:Super Metroid bijna gereed voor Virtual Console
Lees ook:Metroid Prime 3 Preview Kanaal nu beschikbaar
Lees ook:Metroid Prime 3 moet bestverkopende Metroid worden

6 reacties op “Metroid Prime 3: Corruption trailers

  1. Bou

    bij mij staan er 2 trailers, een van LittleBigPlanet, en een perconferentie van MP3C

    hoort dat? :P

      /   Beantwoorden  / 
  2. Siebe

    Vette graphics!!!! Die zal ik ff de sony fanboys late sien in mijn klas. Als ze dan nog durven te zeggen dat de wii een opgevoerde gamecube is met nauwelijks verbeterde graphics……

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wouter

    Bij jou tekening van Resident Evil 4 Wii editon houdt Leo de Wii-mote met zijn linkerhand vast. Betekent dat jij linkshandig bent?

    Just wondering…

      /   Beantwoorden  / 
  4. MNC

    Volgens IGN zijn de controls van console FPS de beste met MP3. Ik weet iig dat ik zeker uitkijk naar 26 Oktober.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Mithrandir

    “Vette graphics!!!! Die zal ik ff de sony fanboys late sien in mijn klas. Als ze dan nog durven te zeggen dat de wii een opgevoerde gamecube is met nauwelijks verbeterde graphics……”

    Het ziet er niet veel beter uit dan de GC games en ja de Wii IS een opgevoerde gamecube. Is dat erg dan? Ik vermaak me er prima mee.

      /   Beantwoorden  / 
  6. -tweakers.net administrator-

    de wii is geen opgevoerde gamecube. de wii is best wat sneller dan de oude xbox en heeft ook een veel betere grafische chip dus je kan zeggen wat je wilt…..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.