Voorlopig nog geen nieuw ontwerp DS

De geruchtenmolen draaide weer op volle toeren de afgelopen tijd. Verschillende bronnen, waaronder Famitsu en onlangs nog Lik-Sang, wisten te melden dat Nintendo aanstaande maandag een grote aankondiging gaat doen. Een nieuw ontwerp voor een van hun spelcomputers. De Gameboy heeft pas geleden nog een make-over gehad, en voor die paar maanden die de Gamecube nog te gaan heeft is het ook niet echt de moeite meer. Dus iedereen was het erover eens dat het om de DS zou gaan. Alleen heeft Nintendo het gerucht nu ontkend. Er staat helemaal niets bijzonders gepland voor aanstaande maandag.
Het amusante aan dit alles is dat de ontkenning van dit gerucht afkomstig is van SPOnG.com. Een site die draaiende wordt gehouden door een stel schrijvers met een hele levendige fantasie. Ze komen vaak met de meest fantastische primeurs op de proppen, waar achteraf helemaal niets van blijkt te kloppen. Het is grappig dat uitgerekend SPOnG nu andermans geruchten gaat ontkrachten. In feite zou je bijna kunnen zeggen dat het feit dat zij er niet in geloven het hele verhaal een stuk geloofwaardiger maakt.

Hoedanook, een nieuw ontwerp voor de DS zou ik persoonlijk in ieder geval erg op prijs stellen. Of en wanneer het ook wordt aangekondigd. De huidige vormgeving van de DS is echt een ramp. De knopjes zijn te klein, de schouderknoppen moeilijk te bereiken, en het ding heeft akelig scherpe randen die in je handpalm snijden. Als ze dat allemaal aanpakken wil ik er best nog een keer eentje kopen.

Bron: SPOnG

Zie ook:
Animal Crossing dagboek
DS kannibaliseert Gameboy
Nintendo DS is Japan’s snelst verkopende spelcomputer ooit
Games die u misschien nog niet kende – Electroplankton

Lees ook:De Gameboy Micro is er.
Lees ook:Heeft Jonathan Ross wel/niet een belangrijk 3DS-spel verklapt?
Lees ook:Spong doet het weer (Sony’s grote aankondiging)
Lees ook:PSP verslaat DS
Lees ook:This is living – de trailer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.