Kijken: uitgebreide Okamiden-trailer


Uitgebreide Tokyo Game Show-trailer van Okamiden. Dit is dus waar alle voorgaande fragmenten en screenshots vandaan kwamen. Je hebt mij waarschijnlijk niet nodig om je te vertellen dat het er voor een DS-spel extreem goed uitziet. Natuurlijk was de PS2-versie mooier, maar het is verrassend hoe dicht Capcom daar toch nog bij in de buurt weet te komen. Kat Bailey van 1Up heeft de demo gespeeld en was ook onder de indruk, al klaagt ze over een kleine hapering als de actie verschuift van de normale wereld op het bovenste scherm naar ‘canvas mode’ op het onderste scherm. Een halve seconde extra wachttijd die vooral irriteert omdat je de Celestial Brush in Okamiden zo vaak nodig hebt. Ik vraag me af waarom Capcom er überhaupt voor kiest om van scherm te wisselen? Misschien ligt het aan mij, maar dat probleem zou opgelost zijn als het hele spel zich afspeelde op het onderste scherm.


Directe Link

[games.blog forum]

Lees ook:Okamiden: zie Chibiterasu in actie op de DS
Lees ook:Okamiden een nieuw spel met een nieuwe hoofdrolspeler
Lees ook:De twee schermen van Epic Mickey: Power of Illusion
Lees ook:Kijk dit: officiële trailer Monster Tale
Lees ook:In Japan krijgt Okamiden een uitgebreide Collector’s Edition

4 reacties op “Kijken: uitgebreide Okamiden-trailer

  1. Kikujiro

    Als je twee schermen hebt Erik, dan moet je ze ook allebei gebruiken… gewoon… omdat het kan. Althans zo denken veel ontwikkelaars volgens mij. De nieuwe portable van Nintendo met 1 (touch)screen misschien? Ik voorspel het nu alvast.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      “De nieuwe portable van Nintendo met 1 (touch)screen misschien? Ik voorspel het nu alvast.”
      .
      Het tweede scherm wordt idd maar zelden nuttig gebruikt (bij dingen als de altijd zichtbare plattegrond in Castlevania heb ik er nog het meeste gemak van), maar dat ie open en dicht klapt is toch wel één van mijn favoriete functies op de DS. Ik hou ervan hoe goed de schermpjes worden beschermd en ik hou ervan dat ieder spel automatisch wordt gepauzeerd als je hem dichtklapt. Ik zou het gaan missen als die handheld met 1 scherm er inderdaad ooit komt.

        /   Beantwoorden  / 
      1. Kikujiro

        Heeft de PSP Go straks met een nieuwe firmware update niet de mogelijkheid dat games op elk moment worden gesaved, zodra het scherm wordt dichtgeklapt?

          /   Beantwoorden  / 
  2. David

    Ach, een halve seconde maakt mij eigenlijk niet uit, het zal me iig niet ervan weerhouden om dit te kopen, ik ben er nu al helemaal verliefd op!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.