De twee schermen van Epic Mickey: Power of Illusion


Vaste bezoekers kennen deze screenshots nog van toen ik ze vorige week postte als wazige foto’s. Wat de officiële versies interessant maakt is dat het onderste scherm af en toe ook zichtbaar is. Ik begreep al uit het Nintendo Power-artikel dat spelers daar tekeningetjes op maken, maar nu zie ik pas echt wat de bedoeling is. Het onderste scherm blijkt een versimpelde kopie van het bovenste scherm, met hier en daar een extra element. Door die extra voorwerpen over te trekken met de stylus worden ze tastbaar in de echte spelwereld op het bovenste scherm. Dat is best leuk bedacht! En het komt verrassend dicht in de buurt bij hoe de verfspuit werkt in de console-versie van Epic Mickey. Mijn enige klacht is dat het onderste scherm er nu wel erg saai uitziet. Kom op Dreamrift, zo moeilijk is het niet om iets leukers te bedenken. Waarom ziet het level er daar niet uit als een trillerige zwart/wit Oswald the Lucky Rabbit-tekenfilm? Of nog toepasselijker: als een rommelig potloodschets van het bovenste scherm? Alles beter dan het bruin met donkerbruine silhouetten dat Dreamrift nu heeft bedacht.

(Wat niet wegneemt dat deze verzameling screenshots veelbelovender is dan alles wat ik tot nu toe van Epic Mickey 2: The Power of Two heb gezien. Ik ben razend benieuwd hoe die ouderwetse 16-bit graphics eruit gaan zien op het 3D-schermpje van de 3DS).

[g.forum]

Lees ook:Screenshot: Epic Mickey op de 3DS wordt een ouderwets platformspel
Lees ook:Eerste trailer Epic Mickey 2 + 3DS-versie officieel aangekondigd
Lees ook:Epic Mickey: Power of Illusion (3DS) één minuut in actie
Lees ook:Wii RPG ‘Epic Mickey’ stap voor stap onthuld
Lees ook:Mickey’s oren en de 2D platformlevels van Epic Mickey

Eén reactie op “De twee schermen van Epic Mickey: Power of Illusion

  1. Afello

    Heel tof! Looks like fun! Toch, bij het zien van Dagobert, had ik wel gehoopt dat Mr. Spector een nieuwe Ducktales ging maken alvorens terug te komen op Epic Mickey… stel je voor; een soort Uncharted meets Lost Vikings en dat helemaal in Ducktales stijl!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.