Zie The Chase: Felix meets Felicity in actie

Eergisteren werden we enthousiast over een korte trailer van DS spel The Chase: Felix meets Felicity, vandaag demonstreert een Atari-medewerker de eerste vijf levels. Bijna tien minuten aan spelbeelden geven een prima beeld van wat we kunnen verwachten van dit platformspel. Het is snel, het draait allemaal om momentum, fruit verzamelen zorgt voor ‘inkt’ om magische lijnen te tekenen en Felix wordt constant op de hielen gezeten door een grote storm die het level achter hem verslindt. Het ziet er okee uit, al is het erg jammer dat alleen de eerste vijf levels worden getoond. We kunnen alleen maar hopen dat de Atari-medewerker niet liegt als hij zegt dat het later moeilijker wordt, want deze vijf levels ogen wel erg makkelijk.

Zie ook:
- The Chase: Felix meets Felicity, bekijk de trailer
- Yoot Saito is misschien bezig met Seaman DS

[games.blog forum]

Lees ook:The Chase: Felix meets Felicity, bekijk de trailer
Lees ook:Mario & Luigi RPG 3 speelt zich af in het lichaam van Bowser
Lees ook:Online spelletje: Fix-It Felix Jr.
Lees ook:Trailer: Nintendo Land voor de Wii U
Lees ook:De spellen van Retro Game Challenge 2 (filmpjes)

4 reacties op “Zie The Chase: Felix meets Felicity in actie

  1. Skar

    Ziet er wel gaaf uit eigenlijk. Vraag me alleen af hoe easy het is om – terwijl je rent/springt/vliegt/valt ook nog eens een lijntje te tekenen. Of zou de besturing alleen via de D-pad gaan?

    Helaas geen DS, dus zal er nooit achter komen :P

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Er zijn meer spellen die zo werken: één hand op de vierpuntsdruktoets, de andere hand op het touchscreen. Het speelt wel aardig (het is in ieder geval niet verwarrend) maar ik krijg er altijd kramp van. Met maar één hand is zo’n ouderwetse DS nog best zwaar! ;)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Kars

      Haha heb je ook nog de old-skool ds?:P nice

        /   Beantwoorden  / 
      1. Erik

        Natuurlijk heb ik die nog. ;) Ik ga geen goede spullen weggooien alleen omdat er een nieuwer model op de markt is. Misschien maak ik tegen die tijd de overstap naar de DSi… maar ook pas als er een downloadbaar spelletje in het portable winkelkanaal staat dat ik echt graag wil hebben.
        .
        Ik hou niet zo van nieuwe hardware kopen. ;) Het hoort bij de hobby, maar ik kan niet wachten tot er ooit een eindstation wordt bereikt waarna alle ontwikkelaars met elkaar afspreken dat het nu wel mooi genoeg is.
        .
        *droomt verder*

          /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.