En de cirkel is rond! Namco-Bandai maakt Game Training voor DS


Brain Training, Vision Training, Common Sense Training, Face Training, Yoga Training, Link's Crossbow Training, Classical Music Training, Cooking Trainer… er is al heel wat gezegd over Japan's nog steeds voortdurende obsessie met Training spellen, maar met Our Videogaming Exams bereikt Namco-Bandai binnenkort een bijzonder nieuw hoogtepunt/dieptepunt, afhankelijk van hoe je het bekijkt. (Ik kan niet wachten om het te spelen!)

In een eigenwijze kruising tussen Vision Training en Wario Ware gooit Videogaming Exams allemaal korte fragmenten van klassieke Namco-spelletjes op je af (Xevious, Mappy, Galaga, Tower of Druaga, StarLuster, Sky Kid, Valkyrie, Family Stadium, Metrocross, Dragon Buster, Shadow Land, Wagyan Land, Idolm@ster). Ze duren 5 tot 10 seconden, en na afloop berekent het spel je "gaming skills." Speel Videogaming Exams vaak genoeg en ik neem aan dat je héél goed kunt worden in computerspelletjes. Net als bij het spelen van… ehm…echte videogames!

Bron: NeoGAF

Zie ook:
- Makers Blue Dragon/Lost Odyssey maken mini-RPG voor DS
- Een hele duistere kijk op Animal Crossing

Lees ook:Nintendo’s grote nieuws deel 3: Virtual Console Arcade
Lees ook:Satoru Iwata’s kadootje voor het publiek
Lees ook:Kijk dit: een visvakantie op de Wii in Family Fishing
Lees ook:Dit is een nieuwe Dragon Quest IX trailer
Lees ook:Seth MacFarlane doet Mario en De Prinses

5 reacties op “En de cirkel is rond! Namco-Bandai maakt Game Training voor DS

  1. Dennis

    Lijkt me echt niks, ben al die trainers wel een beetje zat, kom eens met waardige DS games@#$%@#%@. Betaal geen 250 euro voor een handheld om vervolgens mijn hersenen te trainen, een Zelda te spelen waar er al duizend van zijn of een Mario hernieuwde uitgave.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Altasia

    Niet zo zeuren he dennis er komen genoeg “echte” spellen uit voor de DS.
    Het idee lijk me wel grappig hopen dat je al die spelletjes ook in geheel kan vrijspelen om ze gewoon te spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wouwter

    Heb jij je DS voor 250 euro gekocht? Beetje duur als je het mij vraagt. ^^ (Volgens mij zijn ze nooit zo duur geweest ;)

      /   Beantwoorden  / 
  4. erik

    Dude, als Phantom Hourglass je niet aanspreekt vraag ik me af of je wel de goede handheld hebt gekocht. Dat is zo’n beetje hét ultieme DS-spel. Een echt avontuur dat op hele leuke manieren gebruik maakt van de twee schermen en het touchscreen.

    Andere echte spellen: New Super Mario Bros, Animal Crossing: Wild World, Mario Kart DS, Viewtiful Joe: Double Trouble, Castlevania Dawn Of Sorrow, Yoshi’s Island 2, Sonic Rush… en dan heb ik alle RPG’s nog niet eens meegerekend (ik ben het overzicht een beetje kwijt :p) de DS is misschien wel mijn favoriete console van het moment. Over het spelaanbod van de Wii valt genoeg te klagen, maar op de DS zijn meer dan genoeg fantastische spellen.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Linkster

    ik heb nu my sims gekocht, echt een gaaf spel! ik heb een museum, een pizzeria, een disco, en nog meer. het enige vervelende is dat je veel moet laden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.