Kijk dit: een visvakantie op de Wii in Family Fishing


Trailer voor Family Fishing op de Wii. Ik wist niet van mezelf dat ik dit wilde spelen, tot ik deze trailer zag. Dit spel oogt bedwelmend! Als ontwikkelaar Prope hun “schudden-met-de-controller”-reflex een beetje kan onderdrukken (vooral voor situaties waarin een druk op de knop ook prima werkt), dan wordt Family Fishing het meest rustgevende spel op de Wii.

Het geheim? Family Fishing is niet alleen een vissimulator met vier of vijf locaties, maar een compleet vakantieparadijs dat spelers vrij mogen verkennen. Dus pak de fiets, huur een boot of neem de auto en ga op zoek naar de beste visplekken. Je kunt daarbij kiezen uit zeeën, tropische rivieren, bergmeertjes, bevroren ijsvlaktes, onderwatertunnels en zo te zien zelfs Nederlandse slootjes met windmolens op de achtergrond. Hoe Prope al die verschillende locaties in één vakantieparadijs wil proppen weet ik ook niet. Misschien bestaat het paradijs uit meerdere eilanden? De variatie maakt het in ieder geval een stuk interessanter om de wereld van Family Fishing te verkennen. Er zwemmen meer dan 200 soorten vis rond die je, nadat je ze hebt gevangen, tentoon kunt stellen in een gigantisch aquarium. Het spel houdt ondertussen bij wie van je online vrienden de grootste vis heeft gevangen. Stiekem hoop ik dat dat niet de enige online functionaliteit is, maar die details zijn nog niet bekendgemaakt.

In Japan verschijnt Family Fishing in twee versies waarbij de duurdere variant wordt geleverd met een speciaal hengel-accessoire. Bekijk een foto na de klik. Het slechte nieuws is dat de game nog niet is aangekondigd voor andere regio’s dan Japan. Het goede nieuws is dat de vorige twee spellen in Namco Bandai’s ‘Family’-serie (Family Trainer en Family Ski) wel allebei in Europa zijn uitgebracht.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Online spelletje: Fishing Girl
Lees ook:Kijk dit: vliegspel Rodea The Sky Soldier voor Wii en 3DS
Lees ook:Releasedatum + microtrailer voor Vlambeer’s Ridiculous Fishing
Lees ook:Seth MacFarlane doet Mario en De Prinses
Lees ook:De zwartgallige setting van Dark Souls uitgelegd in nieuwe trailer

Eén reactie op “Kijk dit: een visvakantie op de Wii in Family Fishing

  1. s

    Het slechte nieuws is dat de game nog niet is aangekondigd voor andere regio’s dan Japan. Het goede nieuws is dat de vorige twee spellen in Namco Bandai’s ‘Family’-serie (Family Trainer en Family Ski) wel allebei in Europa zijn uitgebracht.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.