Animal Crossing dagboek – dag 54

Op zaterdagen ben ik nooit thuis, en speel ik dus normaal gesproken ook niet zoveel Animal Crossing. Maar vanwege de aangekondigde rommelmarkt heb ik de DS gisteren toch maar eens mee genomen. Dat wilde ik absoluut niet missen.

Behalve die rommelmarkt gebeurde er nog iets toen ik voor de allereeste keer op zaterdag overdag in Costanza rond ging kijken. Ik werd meteen bij binnenkomst opgewacht door Lyle. Het was niet meteen duidelijk wie Lyle was en wat hij kwam doen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand zoveel praatte zonder iets te zeggen! Het leven was vol gevaren, je wist nooit wat er allemaal kon gebeuren, en mocht hij mij een paar vragen stellen? Het zou maar een paar minuten van mijn tijd in beslag nemen. Zonder een antwoord af te wachten begon hij aan zijn vragenlijst. Het ging over hoe ik tegen de toekomst aankeek en of ik bang was voor ziekenhuizen. En zomaar opeens, ik zou je niet kunnen navertellen hoe het precies gebeurde, had ik blijkbaar ‘ja’ gezegd tegen een verzekeringspolis van 3000 bells! "Voelt u zich nu niet beter? Veiliger? Zelfverzekerder? Nee u hoeft geen antwoord te geven, ik weet dat het zo is! Uw leven zal na vandaag nooit meer hetzelfde zijn!"

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing: Wild World eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 50
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 2
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 1
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 108
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 24

9 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 54

  1. MurDoc

    Ach, als je je elke dag door een bij laat steken, heb je het in een maand er weer uit :)

      /   Beantwoorden  / 
  2. mumu

    ik heb de verzekering ook afgesloten nu :D
    Hij kwam langs ^_^

    ps: sunwell heeft ook een diary =)

      /   Beantwoorden  / 
  3. Antylopix

    ik weet niet of het 1 van jullie al was opgevallen maar van de week ging Pompom bij mij verhuizen, toen ging ik de hele tijd tegen haar zeuren dat ze niet mocht verhuizen en nu woont ze nog steeds in mijn dorp en heeft ze haar verhuis dozen weer uitgepakt.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    @MurDoc: Ik heb nu inderdaad 100 bells gekregen voor de bijensteek die ik gisteren opliep, haha. Het is eerder grappig dan nuttig, maar toch leuk dat het in het spel zit. :)

    @mumu: En wie is sunwell dan? Die ken ik volgens mij helemaal niet. Het ziet er wel grappig uit. Wat een bizarre brief in dat tweede plaatje… zat die echt zo in het spel?

      /   Beantwoorden  / 
  5. Erik

    @Antylopix: Dat werkt inderdaad, maar als je die PomPom graag in je dorp wilt houden moet je haar goed in de gaten blijven houden. Als je even niet oplet staat ze voor je het weet weer met al haar spullen in verhuisdozen.

    In dag 7 van dit dagboek had mijn grote vriend Bob ook al zijn spullen ingepakt:

    http://games.blog.nl/animal_crossing/2005/12/20/animal_crossing_dagboek_-_dag_7

    Toen heb ik natuurlijk ook heel veel op hem ingepraat en hem een brief gestuurd etc. En op dag 8 had hij toch besloten om te blijven:

    http://games.blog.nl/animal_crossing/2005/12/21/animal_crossing_dagboek_-_dag_8

    Dus ik helemaal blij. Totdat ik op dag 27 totaal onverwachts zijn afscheidsbrief kreeg. Zonder dat ik het in de gaten had gehad was hij er vandoor gegaan. :(

    http://games.blog.nl/animal_crossing/2006/01/08/animal_crossing_dagboek_-_dag_27

      /   Beantwoorden  / 
  6. Erik

    Hey Sigurros! Als je dit leest, waarom noemt iedereen jou een “festival freak”? Telkens als iemand zegt “I talked to sigurros the other day”, komt daar achteraan: “And all I could think was Festival Freak”. Is dat een stopwoordje dat je ze leert ofzo? Ook die nieuwe Olifant die er van het weekend bij is gekomen noemde je vanmorgen al zo.

      /   Beantwoorden  / 
  7. mumu

    @Erik: Sunwell is mijn dorp :D
    En die brief is ongeveer een versimpelde weergave van brieven uit Animal Crossing: vreemd soms en Joey: vertrok zonder het aan te geven.
    ^^

      /   Beantwoorden  / 
  8. SinnardoCode

    Lyle imitatie
    Lyle knows. BANG! here the money. it’s a benefit. take it.

    Tom Nook imitatie
    Yes yes what can i do for you on this fine day? the lovely bed? that will be 2.320! not a worry hm!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.