Animal Crossing dagboek – dag 27


Vaarwel Erik,

We hebben mooie tijden beleefd samen.
Slapen… eten… uhm… en nog meer eten!
Maar nu is de tijd gekomen om te gaan.
Ik ga verhuizen.
Wie weet kom ik je ooit nog eens tegen.

Tot kijk!

-Bob

Bekijk het hele Animal Crossing dagboek
Wat is Animal Crossing eigenlijk?

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 5
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 215
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 19
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 8
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 101

16 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 27

  1. 3R!K

    sterkte :’(

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Dank je. :’(

    Er is gelukkig nog genoeg te doen om niet bij de pakken neer te gaan zitten, maar als ik langs die lege plek aan het strand kom waar vroeger Bob’s huis stond…

      /   Beantwoorden  / 
  3. 3R!K

    hoeveel huisjes staan er nu bij jou? bij mij staan ze al een helepoos op 8 ik hoop dat er nog meer huisjes bijkomen ipv dat bewoners gaan verhuisen en er andere mensen in hun oude huis gaan wonen. heb nog nooit gehad dat het huisje weg gaat als de bewoner ook weg gaat.

    nogmaals sterkte.

    *geeft een box tisues*

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Hier staan nog steeds 7 huisjes, ik heb nog geen nieuwe bewoner in de plaats van Bob gekregen, vandaar.

    Voor zover ik weet nemen bewoners bij verhuizingen altijd hun eigen huis mee. Ik denk dat het gewoon toeval is dat de nieuwe bewoners bij jou steeds hun huis neerzetten op dezelfde plek als hun voorgangers. Ik heb het in Costanza in ieder geval nog nooit meegemaakt. :)

      /   Beantwoorden  / 
  5. remkje

    Den trieste dag uit het dagboek :|

      /   Beantwoorden  / 
  6. remkje

    En nu wooont hij bij mij!
    Oei een beetje gemeen :(
    Maar je kan hem in ieder geval binnenkort nog vaak zien! ;)

      /   Beantwoorden  / 
  7. denise

    bobbb ! om ajb weer terug naar costanza !

      /   Beantwoorden  / 
  8. midas

    ik leef met hem mee ik word ook verdrietig als kody weggaat

      /   Beantwoorden  / 
  9. remkje

    Kody heb ik gehad, heb zijn foto maar toen hij wou verhuisen heb ik hem laten gaan…
    Ik had niet echt iets met hem… hij was wel aardig maar verder ook niet. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  10. karina

    ik moet ook al bijna wenen snik :’(

      /   Beantwoorden  / 
  11. kiki

    ik heb wel gehoord dat ze weer terug naar je dorp komen net als bij mij met melba.ze ging weg en na een paar maanden kwam ze terug.

      /   Beantwoorden  / 
  12. karina

    ja dat is ook waar heb ik bij iemand gedaan en die is naar mij teruggekomen

      /   Beantwoorden  / 
  13. Renate

    Ik heb de Nintendo DS vanmiddag gekocht en heb meteen Animal Crossing gehaald. Ik voel nu al eenband met de bewoners. Vooral Anchovy en Pompom. Anchovy moest huilen toen ik even geen tijd had om een Dungbeatle race te doen. oh ik moest zelf ook bijna janken zo zielig vond ik het. Ik kan niet geloven dat ik als 24 jarige me zo kan inleven in dit spel. Ik moet er dus ook niet aan denken dat er iemand gaat verhuizen….SNIK. Anchovy vroeg me of ik ook brieven wilde uitwisselen omdat Pompom en ( chagerijnige ) Rocco dat ook deden. Vond ik zo lief. Ik kan het spel niet uitzetten dus het zal laat worden vannacht.

      /   Beantwoorden  / 
  14. erik

    Gefeliciteerd renate! Hele mooie aankoop! :)

    “oh ik moest zelf ook bijna janken zo zielig vond ik het. Ik kan niet geloven dat ik als 24 jarige me zo kan inleven in dit spel.”

    Ik vond het altijd zo zielig als één van de winkeliers depressief was. Je kan dan tijdens hun dramatische verhaal ook af en toe zeggen dat je nu wel genoeg hebt gehoord, maar dat kon ik nooit over m’n hart verkrijgen. ;) Het is inderdaad makkelijk om te je laten meeslepen. Ik liet ze altijd helemaal uitpraten tot ze hun hart gelucht hadden.

    En wacht maar tot je een keer online bent geweest en een huilende kleine kaitlin in je dorp krijgt. Dat is pas hartverscheurend. :’(

    Veel plezier nog. :)

      /   Beantwoorden  / 
  15. Renate

    Dank je Erik. Ik ben nu al druk je verslag van alle dagen AC aan het lezen. Heb het nu pas ontdekt maar wat heb je veel meegemaakt zeg in je dorp. Vandaag was het bij mij nogal saai. De winkel is dicht en ik kan dan wel blijven vissen maar waar ik die vissen allemaal moet laten..Haha… Heb trouwens vandaag in een keer 2 nieuwe bewoners erbij gekregen. Daisy het hondje en Antonio. Die laatste is druk aan het uitpakken maar Daisy was al helemaal klaar om iedereen te ontmoeten en ze praat over niks anders dan fossielen. Ik had nog een vraag. Weet je hoe ik een Dung Beetle moet vangen? Anchovy vraagt me steeds of ik een wedstrijd Dung Beetle vangen wil houden, er komt verder niks zinnigs uit dat beest. Alleen maar gepraat over Dung Beetles haha. Ik heb al bij die sneeuwballen gekeken maar moet je dan een hele dag staan wachten ofzo. Ik heb alleen een heel klein groen beestje ergens gezien bij een steen maar die kroop ook meteen weer onder de grond. En een vliegje dat bij een boom wegvloog. Verder geen insecten te bekennen. Ik moet en zal een Dung Beetle vangen want anders heeft Anchovy het nooit meer ergens anders over. Das wel vervelend hoor. Rocco heeft het ook alleen maar over wedstrijdjes vissen vangen. En dan win ik en dan doet ie net alsof die prestatie niks voorstelt…. nou ja zeg. Ik hoop dat je dit leest en me kan helpen hoe ik een Dung Beetle moet vangen. Alvast bedankt.

      /   Beantwoorden  / 
  16. erik

    “Weet je hoe ik een Dung Beetle moet vangen?”

    Dat is gewoon een kwestie van geduld en geluk hebben. Als je tijdens één van je wandeling toevallig een keer een sneeuwbal tegenkomt die uit zichzelf over de grond rolt (heel langzaam) dan is dat een Dung Beetle. Als je heel goed kijkt zie je een klein zwart puntje tegen de sneeuwbal duwen, en die moet je proberen te vangen.

    “En dan win ik en dan doet ie net alsof die prestatie niks voorstelt…. nou ja zeg.”

    Haha, ja dat deed Gaston ook altijd. “Ik betwijfel of je het aandurft, maar ik stel voor dat we een wedstrijdje doen wie het snelste een Barbel Steed kan vangen.” Echt geweldig. ;) Je moet heel lang met die chagrijnige poppetjes optrekken voordat ze eens iets aardigs tegen je zeggen. Bijvoorbeeld als ze een door jou ontworpen shirt aan hebben of als je een brief voor ze hebt bezorgd of iets dergelijks.

    Succes met je dung beetle. :p

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.