Animal Crossing dagboek – dag 387

Ik ging op bezoek bij mijn overbuurman Limberg. Niet voor de gezelligheid, maar vooral uit bezorgdheid. Dat zit zo: in de afgelopen twee maanden heb ik Limberg leren kennen als een muis die graag laat naar bed gaat. Later dan ik, en dat zegt wat. Maar nu was het pas negen uur en ik had hem al de hele avond niet gezien. Dat was gek, want ik heb Limberg in de afgelopen twee maanden ook leren kennen als een muis die het liefst de hele dag buiten is. Meer een veldmuis dan een huismuis, zullen we maar zeggen. Een beetje bezorgd klopte ik dus op zijn voordeur. Het licht brandde, hij moest thuis zijn.

Wat ik daarbinnen aantrof valt met geen pen te beschrijven, hoewel ik het nu toch ga proberen. In een hoekje van de muffe woonkamer stond Limberg te rillen van de kou, ook al was het helemaal niet koud. Hij zag er slecht uit – bleek, met diepe wallen onder zijn ogen. “Oma, bent u dat?” vroeg hij zwakjes. “Ik voel me niet zo goed.” Die arme Limberg, hij was duidelijk doodziek! Zo snel als ik kon holde ik naar de winkel van Tom Nook (supermarkt, tuincentrum, woonwinkel én apotheek) voor een zak medicijnen. Toen hij die naar binnen had gewerkt zei Limberg dat hij zich al een stukje beter voelde, maar hij zag er eerlijk gezegd nog niet beter uit. Ik vrees dat het nog wel een paar dagen zal duren voordat hij weer helemaal de oude is.

Archief | games.blog forum

Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 382
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 16
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 388
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 383
Lees ook:Allemaal Chibi Robo filmpjes

7 reacties op “Animal Crossing dagboek – dag 387

  1. kiara

    supermarkt, tuincentrum, woonwinkel en apotheek hahahahaha goeie xD
    Leuk verhaaltje (alweer) :p

      /   Beantwoorden  / 
  2. Jordy

    Vandaag in Roald ook ziek geworden, hij deed erg overdreven (Hij stond trouwens ook in een hoekje :P )

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    En alweer bedankt. ;) Ik heb Limberg net ook zijn medicijnen voor vandaag gegeven… hij zag er al EEN STUK beter uit. Ik heb het idee dat ziekzijn op de Wii veel sneller overgaat dan op de DS.
    .
    En bah, het valt me nu ook pas op dat er een vuiltje op de scanner lag, vlak boven de mond van mijn poppetje. Als ik zin heb scan ik de tekening morgen misschien opnieuw in.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Kikujiro

    Voor alle AC fans. De sterrencatalogus is weer eens geupdate (04-02-09), nu kun je jouw punten inwisselen voor o.a. AC stickers, een AC muismat en een AC t-shirt.

      /   Beantwoorden  / 
  5. bjorn

    ik ben ook ziek haha hoge koorts.
    mooi verhaal hhor laterzz

      /   Beantwoorden  / 
  6. Tom

    Bijzonder ontspannend en vermakelijke verhalen Erik, die dagboek entries over Animal Crossing. Ik zou er bijna (weer) een Wii voor kopen, maar ik denk dat ik jouw verhaaltjes leuker vindt dan het hele Animal Crossing. Keep it up!

      /   Beantwoorden  / 
  7. Stu

    Ik heb zojuist een ufo neergeschoten!
    ik ben benieuwd wat voor meubel ik krijg straks.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.