Beelden van Rare’s gecancelde Sabreman Stampede


Een korte geschiedenisles namens NeoGAF-poster watkinzez: Ik leefde ook altijd in de veronderstelling dat Donkey Kong Racing (trailer uit 2001) definitief was geschrapt na Rare's overname door Microsoft, maar blijkbaar is de ontwikkeling nog een een paar maanden langer doorgegaan. Er waren zelfs serieuze plannen om het spel alsnog uit te brengen op de Xbox onder de naam Sabreman Stampede. Dat is uiteindelijk nooit gebeurd, maar er bestaat wel een filmpje waarop het Sabreman-spel in actie is te zien. Een grote open wereld gevuld met dieren die je allemaal als racewagen kunt gebruiken. Ziet er leuk uit, en zelfs in 2008 slaat het grafisch nog steeds geen slecht figuur. Wat zonde dat dit spel nooit is afgemaakt.

En uit dezelfde post: een kort filmpje van een nooit afgemaakt Battletoads spel voor de GameBoy Advance. Misschien moeten we in dit geval maar blij zijn dat het spel nooit is uitgebracht…

Zie ook:
- No More Heroes voor mobiele telefoons
- Sega bouwt robot voor eenzame mannen

[games.blog forum]

Lees ook:Nieuwe beelden van Rare’s gecancelde Sabreman Stampede
Lees ook:Nieuw trailer van Michel Ancel’s Wild
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 181
Lees ook:Eerste next-gen Prince of Persia trailer
Lees ook:Natuurdocumentaire gefilmd in GTA5

4 reacties op “Beelden van Rare’s gecancelde Sabreman Stampede

 1. Kikujiro

  Zonde eigenlijk. Lijkt me vooral voor de ontwikkelaars zo sneu, dat na veel werk het spel uiteindelijk nooit wordt uitgebracht. Heb je Sabre Wulf voor de GBA ooit wel eens gespeeld? Ook zo’n spel van Rare wat vlak voor de verkoop aan MS niet echt een succes is geworden.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Kars

  Sabre Wulf heb ik destijds nog gespeeld op de GBA. Vond het echt een geweldig spelletje:P was redelijk verslaafd. Sabreman Stampede ziet er inderdaad leuk uit, jammer dat het er nooit van is gekomen.

    /   Beantwoorden  / 
 3. micha

  Die stem van dat beest is de stem van Banjo :P

    /   Beantwoorden  / 
 4. Bartig

  Stampede ziet er tof uit zeg. Hopelijk snel in de herkansing. RARE is al heel lang de focus op simpele gameplay kwijt maar dit ziet er in die paar seconden erg speelbaar uit.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.