Nieuw trailer van Michel Ancel’s Wild


Nieuwe trailer van Wild, de experimentele open wereld van Beyond Good & Evil-bedenker Michel Ancel. Het ziet er weer mooi uit, al blijft het onduidelijk wat voor soort spel Wild nu eigenlijk is. Het gaat over een man die in het lichaam van andere levensvormen kan kruipen (alle dieren in het spel zijn speelbaar), maar meer dan dat weten we eigenlijk niet. Op PlayStation Blog noemt Ancel het een “open world action-survival game”, maar dat zegt eigenlijk nog steeds niets. Zijn er missies? Is er een einddoel? Moet je eten verzamelen? Verdien je ervaringspunten om sterker te worden? Speel je samen met andere spelers? We weten het niet. Er is ook nog geen releasedatum bekend, dus voorlopig kunnen we alleen maar afwachten.

Kijken op YouTube

Neo-games.blog forum

Lees ook:Online spelletje: Parameters
Lees ook:Van de bedenker van Beyond Good & Evil: avonturenspel Wild
Lees ook:De nieuwe Assassin’s Creed gaat naar Egypte
Lees ook:Paper Mario: vechten met stickers
Lees ook:Star Citizen Alpha 2.0 gelanceerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.