Een PlayStation 2 kost vanaf vandaag 99,99 euro

Als morgenochtend de winkels opengaan kost een PlayStation 2 nog maar 99,99 euro. En zelfs nu, twee jaar na de lancering van de PlayStation 3, blijft het moeilijk om de populairste spelcomputer ooit gemaakt niet aan te bevelen. Ga maar na: als je niet per se het nieuwste van het nieuwste hoeft te spelen krijg je voor honderd euro toegang tot meer dan 1900 PS2-spellen, waaronder tientallen onmisbare topgames, die vaak geen drol meer kosten en waarvan de graphics niet onderdoen voor het gemiddelde Wii-spel. De meeste speelgoedwinkels hebben nog steeds een goedgevulde PS2-afdeling. Er komen af en toe zelfs nieuwe spellen bij (uniek voor een tien jaar oude spelcomputer). En misschien een interessant argument voor fanatieke gamers die deze generatie voor het eerst zijn overgestapt naar Sony: de meeste PlayStation 3′s zijn niet in staat om PS2-games af te spelen. Wil je later echt tegen je kleinkinderen vertellen dat je Shadow of the Colossus en We Love Katamari nooit hebt meegemaakt?

[games.blog forum]

Lees ook:Maak van je PlayStation TV een handheld met DekaVita 7
Lees ook:Een PlayStation 3 is nu nog maar 50 euro duurder dan een Wii
Lees ook:Zie Uncharted: Golden Abyss in actie op de PlayStation Vita
Lees ook:Speel Vita-spellen op het grote scherm met Vita TV
Lees ook:Playstation 3 wordt populair ondanks hoge prijs

6 reacties op “Een PlayStation 2 kost vanaf vandaag 99,99 euro

  1. IR

    Vorige week heb ik nog Bully (of nou ja, die andere naam voor hetzelfde spel…) en SSX 3 gekocht. Kostten bij elkaar 15 euro. Heerlijk om op deze manier goedkoop een fijne PS-bibliotheek op te bouwen. Heb ook nog GT3 en 4 liggen die nog nauwelijks gespeeld zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Kikujiro

    Op zich ben ik wel blij met m’n PS3. Gisteren via Amazon.co.uk LBP (14 euro), Assassin’s Creed (10 euro) en Burnout Paradise – The Ultimate Box (26 euro) en nog wat Blu-Ray’s en DVD’s besteld. Was toch écht te verleidelijk met de lage Engelse Pond en de LBP aanbieding bij Amazon. Ik moest mezelf zelfs inhouden om niet nog meer games te kopen (GTA Chinatown Wars voor 18 euro en Pure voor de PS3 voor 13 euro).

      /   Beantwoorden  / 
  3. Berend Jan

    Ik heb mijn PS2 vorige maand verkocht gelukkig maar ik kreeg er nog 90- euro voor met 5 spellen nu levert dat ding helemaal niets meer op straks…
    .
    ik stond er hetzelfde in als Erik de PS2 is een top machine die moet ik hebben ik koop nu goedkoop al die toptitels maar de praktijk is dat ik mijn PS2 als DVDspeler boven op de TV had staan om nijntje, bumba en enchie benchie te kijken op zondag ochtend met de meiden…
    .
    Weg PS2 welkom 30 euro DVD speler van de blokker voor op de slaapkamer en nog mooi 60 euro in het handje.
    .
    De PS2 heeft mij nooit gegrepen als platform…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Linkster/G.Tom

    ik heb helemaal NIETS met sony. de enige redenen om ooit een playstation te kopen is dat ik castlevania: symphony of the night voor de psx wil spelen of valkyria chronicles voor de ps3.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Kars

    Ik heb shadow of the colossus en We love katamari nooit gespeeld, en heb wel een ps2. Moet ik me nu schamen?

      /   Beantwoorden  / 
    1. Mindcircusnl

      Dat niet… maar je hebt wal wat gemist.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.