Maak van je PlayStation TV een handheld met DekaVita 7


Leuke uitvinding die PlayStation TV, maar het is wel jammer dat je hem alleen op je televisie kunt gebruiken. Vaak wil ik ook op andere plaatsen gamen, maar dat kan dan dus niet. Bestond er maar een apparaat waarmee ik mijn Vita-spelletjes overal kon spelen…

Gelukkig heeft het Japanse bedrijf Gametech een oplossing. Voor 23.000 Yen (ongeveer 160 euro) kunnen gamers volgend jaar de DekaVita 7 aanschaffen. Deze slimme uitvinding heeft aan de achterkant een opening om de PlayStation TV in vast te klikken, en aan de voorkant een LCD-scherm om op te spelen. Het ziet eruit als de Gamepad van een Wii U, alleen kun je deze overal mee naartoe nemen dankzij de ingebouwde accu. Echt een soort draagbare spelcomputer dus. Ik snap niet dat Sony zelf niet op het idee is gekomen.


Neo-games.blog forum

Lees ook:Sony onthult nieuwe draagbare spelcomputer: de NGP
Lees ook:Is dit een nieuwe versie van de Wii U GamePad?
Lees ook:Life With PlayStation: weer en nieuws op je PS3
Lees ook:Arkanoid DS komt met arcade controller
Lees ook:Nu ook met screenshots van Chrono Trigger

Eén reactie op “Maak van je PlayStation TV een handheld met DekaVita 7

  1. G.Tom

    “Bestond er maar een apparaat waar ik mijn Vita-spelletjes overal mee kon spelen…”

    Je bedoelt… een Vita?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.