Smash Bros. krijgt uitgebreide Singleplayer Side-Scrolling Adventure


Mijn eerste gedachte: die had Super Smash Bros. Melee toch ook al? En die was stomvervelend. Maar als we Sakurai mogen geloven wordt The Subspace Emissary een stuk uitgebreider. Hij belooft een volwaardig singleplayer avontuur met een eigen verhaallijn, iets over buitenaardse wezens zo te zien.

"In de Adventure Mode zullen we ook de verschillende karakters verder uitdiepen. Je zult hele beroemde Nintendo-karakters tegenkomen die een zware persoonlijke geschiedenis met zich mee torsen… Het is echt iets dat je nergens anders zult zien."

Dat klinkt bijna als de Paper Mario/Mario RPG formule, maar dan losgelaten op alle Nintendo-personages. Dat lijkt me grappig, maar o wee als Nintendo dit als excuus gebruikt om dan maar geen online-stand toe te voegen!

Bron: smashbros.com (Kijk hier voor veel meer screenshots).

Zie ook:
- No More Heroes gebaseerd op bizarre western El Topo
- Zack & Wiki ziet er leuk uit!

Lees ook:Mario & Luigi RPG3 komt eraan
Lees ook:Nieuwe Super Paper Mario screenshots
Lees ook:Super Paper Mario uitgespeeld
Lees ook:Verrassend mooie trailer Paper Mario: Color Splash
Lees ook:Reminder: niet vergeten Paper Mario te downloaden

6 reacties op “Smash Bros. krijgt uitgebreide Singleplayer Side-Scrolling Adventure

  1. Bou

    cool! Dit zou wel eens heel erg lauw kunnen worden :D ook lauw hoe zelda en peach mario en kirby komen helpen. Dit zijn trouwens de eerste beelden van peach in ssbb dacht ik.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Altasia

    Ben nog nooit in aanraking geweest met deze serie.Zit een beetje over te twijfelen of het wel de moeite waard zou zijn om hem aan te schaffen.

    Denk wat dit spel zeer belangrijk is voor de online toekomst van de Wii. Als het hier klote in is zie ik het somber in voor online play op de Wii maar als ze nu laten zien dat je wel goed online kan spelen dan dan kunnen we nog meer online geweld verwachten op de Wii.

    over online zeg/hoop ik maar 3 dingen F-zero, 30 man en in 1 baan. Nice… verder zie ik het wel wat het word

      /   Beantwoorden  / 
  3. erik

    “Als het hier klote in is zie ik het somber in voor online play op de Wii”

    Mwah, zolang Mario Kart online maar goed is ben ik tevreden. ;) Hopelijk iets uitgebreider dan de online-opties in Mario Kart DS.

      /   Beantwoorden  / 
  4. blanc

    dat schip lijkt iets weg te hebben van metaknight. het is een bad guy dus ik denk dat het wel een soort clash of the good guys against the bad guys word.

      /   Beantwoorden  / 
  5. Maikeru

    Volgens NDomain.nl heeft Eiji Aonuma in een interview laten vallen dat ook Ganandorf (Diverse Zelda titels) en Sheik (Ocarina of Time) in Brawl terug te vinden zijn.

    Zie hier voor het stukkie op NDomain http://www.ndomain.nl/text.php?id=8453

      /   Beantwoorden  / 
  6. Ganonsquash

    ”Volgens NDomain.nl heeft Eiji Aonuma in een interview laten vallen dat ook Ganandorf (Diverse Zelda titels) en Sheik (Ocarina of Time) in Brawl terug te vinden zijn. ”

    Mooi want ganondorf was m’n favo character^^ een overpowered powerhouse (kweet het dubbel op, maar dat was ie dan ook he :P ? , als ie online gaat daag ik iedereen uit tegen mijn ganondorf^^

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.