Mario & Luigi RPG3 komt eraan

Eén van de weinige Nintendo-spellen ‘voor fanatieke spelers’ waarvan we zeker weten dat het bestaat is nog steeds Mario & Luigi 3 voor de DS. AlphaDream, de ontwikkelaar die ook de eerste twee spellen maakte, is er alweer een hele tijd mee bezig en voor iedereen die bekend is met de Mario & Luigi RPG’s ziet het er allemaal erg vertrouwd uit. De beelden zijn hetzelfde, de getimede turnbased-gevechten zijn ongewijzigd en het verhaal is ongetwijfeld ook weer net iets minder grappig dan de Paper Mario-spellen voor Nintendo’s thuisconsoles. Gelukkig zijn de irritante baby’s uit Partners in Time nergens te bekennen en ook leuk: Bowser sluit zich deze keer bij de broers aan. In de Paper Mario spellen is hij altijd één van de leukste personages, dus misschien wordt het tijd om ons ook hierop te verheugen. Klik verder voor een paar nieuwe plaatjes uit een Japans tijdschrift.

Zie ook:
- The Great Giana Sisters komen naar de Nintendo DS
- Scribblenauts is een spel over alles

[games.blog forum]

Lees ook:Verken Luigi’s dromen in Mario & Luigi: Dream Team
Lees ook:Gametrailers bespreekt Bowser´s Inside Story
Lees ook:Mario & Luigi RPG 3 speelt zich af in het lichaam van Bowser
Lees ook:Mario & Luigi: Paper Jam Bros. voor 3DS
Lees ook:Nieuwe Super Paper Mario screenshots

5 reacties op “Mario & Luigi RPG3 komt eraan

  1. Pauly Wauly

    hmm ik voel een beetje een skeptische vibe bij je erik:S. hehe.

    Ik moet eerlijk bekennen dat ik de mario en luigi rpg’s meer op prijs stel dan de paper mario reeks, ik heb van beide reeksen alle spellen tot nu toe uitgespeeld en ja sorry maar mario en luigi zijn toch net wat leuker (misschien minder lang) maar ik hou van de turn based battles met 4 poppetjes :D . En de stem van luigi is onverslaanbaar :D haha.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Erik

    Dat heb je heel aardig aangevoeld. ;) Meestal (Super Paper Mario was helaas een uitzondering) vind ik de Paper Mario-spellen inderdaad op alle vlakken net iets beter. Mario & Luigi zijn ook wel tof, maar toch mistte ik in allebei die spellen iets.

    Daarbij vraag ik me ook nog af of de formule inmiddels niet voldoende is uitgemolken. De leukste momenten vind ik altijd als Mario’s twintigjarige geschiedenis op de hak wordt genomen, maar hoeveel goede grappen kun je daar na zes spellen nog over maken? Het talent is er wel, maar ik zou geloof ik liever een originele RPG van AlphaDream spelen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Pauly Wauly

    ja das wel waar, ze mogen wel eens gaan innoveren :D hehe. ik had het er toevallig vandaag met me marketing leraar daarover ;) hahaha.

    dus…

      /   Beantwoorden  / 
  4. Erik

    Specifiek over Mario & Luigi 3? Wow, ik heb de verkeerde opleiding gekozen. ;)

      /   Beantwoorden  / 
  5. Pauly Wauly

    nee niet specefiek over mario en luigi 3 haha :D dat zou helemaal pimp zijn, maar nee het was meer over de wii en innovatie, en hoe men marketing technisch de games op de markt zou brengen enzo, en wat dan de gevolgen zijn als je met een nieuw deel in de reeks teveel afwijkt van het origineel maar je wil wel innoveren en bla bla bla keep going hehe, Deswegen innoveren in me laatste post. haha neen mijn opleiding is niet zo extreem games based er zijn wel van die minors die je ken volgen over je game maken enzo. maar niets over de gamesindustrie.

    wat ik hier wel heb gevolgd is een vak dat het medium film heet en daar krijg je dan zo heel de film geschiedenis enzo in vanaf 1900 +- iets eerder enzo. maar toen we zo bij de jaren 70 / 80 kwamen en er films als tron voorbij kwamen dacht ik opeens hmm misschien is dit ook wel iets voor de games industrie :D over een jaartje of 20 ;) haha als ik oud genoeg ben. haha dus het medium games!! :D hehe heeft ook al een best rijke geschiedenis.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.