Ken Kutaragi wordt verstandig

In een recent interview met de Japanse krant Nihon Keizai Shimbun werd aan Ken Kutaragi gevraagd naar de prijs en de mogelijke releasedatum van de Playstation 3. Wonderbaarlijk genoeg had Kutaragi daar alleen maar op te zeggen dat hij niets te zeggen had. Ken Kutaragi die geen commentaar wil geven?!

Of het nu ging om constructiefouten in de Playstation Portable ("De PSP is het mooiste object ter wereld, bij een beroemde architect zou ook niemand klagen over de positie van een deur. Zo is het ook met de PSP.") Of om de prijs van de Playstation 3 ("Met al deze technologie ben ik me bewust dat de PS3 niet kan worden verkocht tegen een prijs die geschikt is voor huishoudens.") In het verleden deed Kutaragi in bijna elk interview wel een opmerkelijke uitspraak om eventuele kopers af te schrikken.
Ik stel me zo voor dat de directie van Sony hem tijdens een vergadering vriendelijk doch dringend heeft verzocht om zich voortaan wat discreter op te stellen in interviews. Waarschijnlijk waren dat soort uitspraken ("The Playstation 3 is not a game machine.") eerder schadelijk voor Sony, dan dat ze meehielpen een gezonde hype op te bouwen. Aan de andere kant, de Playstation 3 verslaggeving zal wel een stuk saaier worden als Ken Kutaragi zich vanaf nu altijd gaat inhouden.

Overzicht van bekende Ken Kutaragi uitspraken.

Zie ook:
Playstation 3 wordt populair ondanks hoge prijs
Nieuw ontwerp voor Playstation 3 controller?
Halo 3 misschien niet op tijd voor Playstation 3 launch
Cell processor niet alleen in Playstation 3

Lees ook:Playstation 3 wordt populair ondanks hoge prijs
Lees ook:Sony en Namco vormen nieuw bedrijf om PS3 games te ontwikkelen
Lees ook:Kutaragi maakt zich zorgen
Lees ook:De grote Playstation3 Europa soap.
Lees ook:Ken Kutaragi bedacht het PS3 logo

Eén reactie op “Ken Kutaragi wordt verstandig

  1. panna

    Alweer een geweldige tekening :D

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.