De grote Playstation3 Europa soap.


Toegegeven, het bericht is tot nu toe alleen nog maar afkomstig van een onbekende Spaanse site, dus óf hij het echt heeft gezegd is nog heel even de vraag, maar áls hij het echt heeft gezegd (wij zien hem er wel toe in staat), ga er dan maar gerust vanuit dat die Playstation 3 in Europa ook echt pas in mei verschijnt. Als het over releasedata gaat overdrijft Ken Kutaragi namelijk nooit.
Games.blog zet een paar van Sony’s meest ontmoedigende uitspraken over Europa nog eens op een rijtje.




Update: Sony ontkent geruchten, PS3 in maart

Bron: engadget

Zie ook:
- De grote Playstation 3 rumble soap

Lees ook:De grote Playstation 3 rumble soap
Lees ook:Grote Playstation 3 Rumble Soap bijna afgelopen
Lees ook:Sony ook mysterieus
Lees ook:Sony produceert geen nieuwe Sixaxis controllers meer
Lees ook:Sony staat open voor aanpassing Sixaxis

14 reacties op “De grote Playstation3 Europa soap.

  1. denise

    in mei pas ! dan kan de wii een lekkere voorsprong maken xD

      /   Beantwoorden  / 
  2. gertraaf

    hoppa laten we sony nog maar verder zwart maken!!!!!!!!

      /   Beantwoorden  / 
  3. the true

    Peter Moore: Wij deden in 17 dagen en daarna konden we er bijna geen meer op de markt zeten omdat we problemen hadden met de productie en teveel xbox360 fabricagefouten hadden. .Maar dat is ook niet zo erg want zo populair is die xbox360 van ons niet, je kon hem nog overal vinden. Wij hebben er in bijna een jaar pas 6 miljoen verscheept, niet verkocht.Zou Sony er 6 miljoen hebben waren die allang verkocht, zelf in de USA hebben we er maar 2,5 miljoen weggezet in bijna een jaar tijd. Als Sony er 3 miljoen zou hebben waren die zo weg want 8,3 amerkanen gaan de PS3 wel kopen terwijl nu 800.000 amerikanen overwegen de xbox360 te kopen. Want wij hebben voor eind decmber 10 miljoen stuks verkocht…tenminste dat maken we iedereen wijs. Maar ik als Xbotgoeroe heb een grote bek en overdrijf alles, maar daarvoor ben ik ook een amerikaan he…..

      /   Beantwoorden  / 
  4. bladiebla

    Tuurljk heeft Ken tegen in of andere wazige spaanse site in een exclusief interview gezegd dat de PS3 hier pas in Mei komt……en dat geloven jullie zelf.Puur giswerk van die site puur giswerk.

    Als Sony hierover mededelingen doet doen ze dat in een officieel persbericht net zoals ze dat hebben gedaan bij het uitstel naar Maart, ze gaan dat echt niet tegen een of andere wazige Spaanse site zeggen…..

      /   Beantwoorden  / 
  5. sonyfan

    /Wij deden in 17 dagen en daarna konden we er bijna geen meer op de markt zeten omdat we problemen hadden met de productie en teveel xbox360 fabricagefouten hadden./

    Toch zou ik liever willen dat Sony ook op die manier een wereldwijde release forceerde. In het begin is hij dan misschien wel slecht leverbaar maar de ECHTE fans kunnen hem dan toch reserveren en vanaf het begin al meegenieten.

    Ik kan wel janken dat ik nu misschien tot mei moet wachten. :(

    /Tuurljk heeft Ken tegen in of andere wazige spaanse site in een exclusief interview gezegd dat de PS3 hier pas in Mei komt/

    maar wat als iemand bij de crew van die site japans ken en het van een japanse bron heeft??? Ik ben er pas gerust op als sony zelf zegt dat dit onzin is!

      /   Beantwoorden  / 
  6. bladiebla

    Als het op een Japanse site had gestaan was het nu al de hele wereld rond geweest en hadden sites als gamespot eurogamer of famitsu dit allang gemeld….Deze site heeft nu even de aandacht wereldwijd en wordt door dit bericht nu vaak bezocht, en daar gaat hen hun om.

    Sites die een hekel hebbben aan Sony of die xbox of Wii minded zijn hebben dit natuurlijk opgepakt, brengen het als waarheid of besteden er aandacht aan, sites die zich zelf serieus nemen doen niet aan geruchten.

    Hoe had Sony het dan moeten doen 500.000 consoles gaan verdelen over drie regionen hoeveel denk je dat heel nederland dan had gekregen??

    Noppe liever even wachten en dr zijn er wel genoeg voor Europa zodat de kans dat je misgrijpt aanzienlijk kleiner wordt.
    Trouwens op de PS2 komen nog een paar juweeltjes uit, ik kan best nog even wachten op de PS3 hoor.
    ik ben geen verwend kind die hem NU moet hebben.

      /   Beantwoorden  / 
  7. ps3

    hahahaahahhahhahha sony dit was de druppel die de emmer deed overlopen nu ga ik helemaal voor de x360 mischien dat ik hem nog latr verkoop als de ps3 uitkomt ddan maar ff gears of war uitproberen

      /   Beantwoorden  / 
  8. Mithrandir

    “Wij hebben er in bijna een jaar pas 6 miljoen verscheept, niet verkocht.”

    Nintendo is altijd al de ENIGE geweest die eerlijk is. Ze noemen qua specificaties werkelijke waarden(voor de Wii althans), MS en sony theoretische. Nintendo noemt VERKOCHTE consoles, MS en Sony VERSCHEEPTE consoles.

    Alles wat je zegt geld ook voor Sony.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Willem

    De PS3 hoezo?Komt deze nog dan whoehahaha

      /   Beantwoorden  / 
  10. a mama

    de ps3 komt in maart dat is bevestigd door sony zelf

      /   Beantwoorden  / 
  11. ben

    Mithrandir, geen van de fabrikanten geeft verkoop aantallen vrij. dus waar heb je het over. de verkopen woorden altijd geschat aan de hand van grote winkelketens. zo gaat dat ook al jaren bij bijv de top 40.

      /   Beantwoorden  / 
  12. Martin

    De 360 is wereldwijd gelaunched met 3 consoles per land! joepie! pas 2,5 miljoen consoles verkocht in amerika? auw dat doet zeer. wat nog meer zeer doet is als de PS3 launched, er gelijk 600.000 Blu-Ray dvd spelers verkocht zijn wereldwijd met 100.000 daarbij per week! Begrijp me niet verkerd ik baal ervan dat we nog 4 maanden moeten wachten maar als de PS2 trend wordt doorgezet dan in de PS3 bij mij thuis een blijvertje

      /   Beantwoorden  / 
  13. glorys6

    Kijk als ik in de winkel loop, waar dan ook, en zie hoeveel games er nu zijn voor de XB360 dan krijg ik dus spontaan grote tranen in mijn ogen. De PS3,wanneer dan ook, gaat hier grof verbetering in brengen. Het blijft de beste console……17 dagen, jaja…..

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.