Zo zou F-Zero op de Revolution kunnen werken

Dit is weinig meer (wat zeg ik, niets meer) dan een een één of andere vent die een afstandsbediening vasthoudt terwijl hij naar F-Zero GX kijkt. Maar toch beeldt dit precies uit hoe ik graag zou zien dat F-Zero straks speelt op de Revolution. Dit moet de ultieme F-zero sensatie zijn. Om echt alles te kunnen doen wat je wilt. Volledige intuïtief, zonder na te denken. Letten jullie op Nintendo? (Hij is er goed in ook, trouwens. Ik vind mezelf zeker niet slecht in F-Zero, maar zoals hij hier kris kras over de baan heen stuitert dat haal ik bij lange na niet).

Win een Nintendo DS + Animal Crossing: Wild World!

Zie ook:
- Red Steel, de eerste Revolution screenshots
- De Revolution zit nog vol verrassingen
- Tingle RPG gecancelled, online Zelda wordt nog overwogen
- Twilight Princess, duurt 100 uur, meer dungeons dan ooit en Revolution-functionaliteit "anders dan je zou verwachten"

Lees ook:Animal Crossing komt ook naar de Revolution
Lees ook:Reminder: laatste kans om een DS + Animal Crossing te winnen!
Lees ook:Nintendo’s Paascadeautje
Lees ook:Animal Crossing film trailers + poster
Lees ook:De Revolution zit nog vol verrassingen

12 reacties op “Zo zou F-Zero op de Revolution kunnen werken

  1. Dope-Shit

    Helaas, wat slecht getimed :p,
    maar t is een goed idee om F-zero op de Revo terug te zien!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Prakash

    Als ik dit zie wil ik gelijk een Nintendo Revolution testen. Ik vraag me af hoe vechtspellen aangepakt gaan worden. Nintendo zal naar verwachting de eerste maanden een paar games releasen die in ieder laten zien hoe je een 3d shooter of een vechtspel kan aanpakken met de nieuwe controller(Smash Brothers en Metroid), maar plannen voor een racer heb ik tenminste helaas niks over gehoord. Dat zou wel cool zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Milanos

    Kom op hedde die grapische gesien da moet tog wel beter ?¿ Maar dat idee met de controller vind ik self ook geweldig :D

      /   Beantwoorden  / 
  4. Sule

    Graphics zijn niet van de Revolution (duuh) controles zijn vet

      /   Beantwoorden  / 
  5. erik

    maar plannen voor een racer heb ik tenminste helaas niks over gehoord. Dat zou wel cool zijn.

    Het lijkt me onvermijdelijk dat er ook hele goede racers op gaan verschijnen. :)

    Er zijn geruchten over een mogelijke attachment in de vorm van een stuur waar je de revolution-controller aan kunt hangen, zodat je dus gewoon kunt sturen zoals in een auto. Maar hoe het in dit filmpje gedaan wordt lijkt me eigenlijk nog veel leuker, zeker voor F-Zero. :D

    Helaas, wat slecht getimed :p,

    Ik vind dat hij het best goed doet! Het eerste lap bijna foutloos, daarna maakt hij wel wat foutjes maar kom op, het gaat dan ook wel gruwelijk snel. Om te demonstreren hoe het zou kunnen werken meer dan geslaagd.

    Kom op hedde die grapische gesien da moet tog wel beter ?¿

    Ik hoop dat je beseft dat dit gewoon een Gamecube-spel is?

      /   Beantwoorden  / 
  6. Kikujiro

    F-Zero was toch een van de leukste SNES, GBA en GC games. Van de N64 versie ben ik nooit zo’n fan geweest. Lijkt me slechts een kwestie van tijd om F-Zero op de Revolution te zien. Vraagje… zijn er nog meer mensen die de muziek uit de SNES versie van F-Zero als MP3 hebben gedownload? Ik heb dat altijd hele toffe muziek gevonden… (Of ben ik de enige? Misschien speel ik toch te veel games… *ahum*).

      /   Beantwoorden  / 
  7. Erik

    Zijn sommige mensen dan echt zo dom? De beeldkwaliteit is gewoon niet goed van het filmpje! Heeft niets met de daadwerkelijke graphics te maken! Zodra je het zelf speelt zieje dat dit een mooie game is, overigens ook zeer goed naar mijn mening! Krijg zin om het weer te spelen en die capriolen(goed geschreven??;)) uit te testen…nooit aan dat ‘afnijden’ gedacht:P

      /   Beantwoorden  / 
  8. erik

    “Vraagje… zijn er nog meer mensen die de muziek uit de SNES versie van F-Zero als MP3 hebben gedownload? Ik heb dat altijd hele toffe muziek gevonden… (Of ben ik de enige?”

    Ik heb ook weleens compilaties met game-muziek voor mezelf gemaakt. :p Van F-Zero stonden Silence, Big Blue en Port Town daar altijd op! Prachtige muziek.

    In F-Zero GX kon je ook twee fantastische remixen unlocken, van de muziek uit Mute City en Big Blue, allebei heel erg de moeite waard.

    De N64 versie had (vond ik) gruwelijke muziek, maar ik heb er verder wel heel erg van genoten. Ik vond die kale graphics op een één of andere manier beter bij het “F-Zero gevoel” passen dan de F-Zero GX-graphics, hoe prachtig die ook zijn. N64-versie deed me qua sfeer meer aan het originele SNES-spel denken. Ook zo kaal en leeg, het voelde altijd heel puur.

    Ik vind het één van Nintendo’s beste series. :) Beter dan Mariokart. Ik heb ook alledrie de GBA-versies, en als ik het geld had zou ik een 64DD attachment voor de N64 kopen om ook de Japanse track editor te kunnen spelen.

    Qua gameplay vind ik de cube-versie wel de beste, dus ik hoop dat Nintendo voor eventuele volgende delen weer samenwerkt met Sega!

      /   Beantwoorden  / 
  9. Mithrandir

    Het is inderdaad een GC game. Je kan alleen wel merken dat de mensen die nu de graphics afzeiken het nog nooit gespeeld hebben :P

      /   Beantwoorden  / 
  10. erik

    Het viel mij in dit filmpje juist weer op hoe waanzinnig mooi die Big Blue track er uit ziet. Al die gebouwen er omheen zijn echt fantastisch ontworpen. En het moment dat je de tunnel uitkomt en opeens omringd wordt door watervallen blijft adembenemend.

    (Tijdens het spelen heb je niet zoveel tijd om op dat soort zaken te letten. ;) )

      /   Beantwoorden  / 
  11. pat013

    lijkt me echt lelijk om het zo te spelen, je kunt de afstandsbediening ook gewoon als een soort van stuur vasthouden hoor, en dat werkt ook veel beter

      /   Beantwoorden  / 
  12. erik

    “lijkt me echt lelijk om het zo te spelen, je kunt de afstandsbediening ook gewoon als een soort van stuur vasthouden hoor,”

    Jamaar voor F-Zero? Ik weet niet of je F-Zero GX kent, maar het voelt echt anders dan je gemiddelde race-spel. Ik denk dat deze besturing minstens net zo goed zou kunnen werken. Je ziet dat hij juist ook tijdens alle sprongen heel goed mee kan sturen op deze manier.

    “en dat werkt ook veel beter”

    Denk jij. Maar kun je nog niet weten. :)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.