Kinect-spel Crimson Dragon is bijna een vervolg op Panzer Dragoon


Op mijn denkbeeldige lijst van spellen die ik ga kopen zodra iemand mij een Kinect cadeau doet stonden tot nu toe twee titels: Child of Eden en The Gunstringer. Na het bekijken van deze trailer heb ik Crimson Dragon er ook maar bij gezet. Dit spel is officieel geen onderdeel van de beroemde Panzer Dragoon-serie, maar het lijkt er wel héél véél op. Waarschijnlijk omdat Microsoft de oorspronkelijke regisseur en de componist van die spellen heeft ingehuurd.

Voor iedereen die niet bekend is met de Panzer Dragoon-serie (ik doe maar net alsof ik er wel verstand van heb): je vliegt op de rug van een draak door een fantasielandschap. Hij bepaalt de route, jij bedient de pistolen. Eén wapen vuurt rechtstreeks kogels af terwijl je met de vaak gekopieerde homing laser eerst meerdere doelwitten selecteert en die dan allemaal tegelijk uit de lucht knalt. Ik ga er vanuit dat de besturing enigszins is versimpeld voor Kinect, al ogen de gevechten in deze trailer nog steeds ouderwets chaotisch.

Crimson Dragon verschijnt als downloadbare titel voor de Xbox 360. Er zijn singleplayer-missies en er is een online speelstand met co-op multiplayer. En nee, er is écht geen manier om de draak te besturen met een gewone controller. Niet downloaden als je geen Kinect hebt dus.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Platinum Games maakt Scalebound voor Xbox One
Lees ook:De grote officiële Dragon Quest IX trailer
Lees ook:Ninja Gaiden: Dragon Sword demonstratiefilmpje
Lees ook:Eerste screenshots Dragon Quest V remake
Lees ook:Yar’s Revenge wordt een op Miyazaki geïnspireerde rail shooter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.