Is dit een virale promotievideo voor Resident Evil 6?


Raak nog niet té opgewonden; wat je hieronder ziet is alleen een huilende Chinese vrouw die bezig is een videoboodschap in te spreken voor haar echtgenoot, totdat ze wordt aangevallen door… iets. Nog lang geen spelbeelden van Resident Evil 6 dus, maar het filmpje is wel afkomstig van No Hope Left, een website zo overdreven paranoïde dat het wel een hoax moet zijn. Iemand daar maakt zich heel erg druk om de bovenstaande graffiti, die volgens hem opduikt in steden over de hele wereld. Het is allemaal een beetje vaag, maar dit zijn de feiten die Kotaku heeft verzameld:

  • Resident Evil 6 komt eraan, dat heeft Capcom bevestigd.
  • Een stemactrice heeft de rol van “Chinese Villager/Zombie” op haar CV gezet, wat zou betekenen dat RE6 zich inderdaad afspeelt in China.
  • Het “logo” van No Hope Left (een cirkel met drie haakjes, op de foto hierboven gebruikt als de ‘o’ in ‘No’) flitst heel even voorbij in de laatste seconde van de video.
  • Morgen organiseert Capcom een Resident Evil Experience in San Francisco. Officieel om de release van Resident Evil: Revelations en Operation Raccoon City te vieren, maar het valt toevallig wel precies op 19 januari 2012 – de datum die ook steeds opduikt in de graffiti.

Dus, goed nieuws, denk ik? Resident Evil 5 sloeg ik even over vanwege de nadruk op co-op (waardoor de singleplayer veranderde in een lange escortmissie), maar dat betekent niet dat ik de serie heb opgegeven. Deel 4 was fantastisch en Revelations op de 3DS ziet er ook opvallend goed uit. Als Resident Evil 6 weer een uitgebreid singleplayer-avontuur wordt met een mysterieuze Chinese setting, dan ben ik zeker van de partij.


Kijken op YouTube

[g.forum]

Lees ook:Resident Evil: Revelations 2 aangekondigd
Lees ook:Videobeelden Resident Evil Gameboy Color
Lees ook:Umbrella Chronicles 1.000.000 keer verkocht
Lees ook:Niet missen: Resident Evil 5 extended trailer
Lees ook:Nieuwe trailer Resident Evil: Revelations 2

2 reacties op “Is dit een virale promotievideo voor Resident Evil 6?

  1. Wormpaul

    Ik heb juist extreem genoten van de Co-Op modus omdat ik die ook echt op de bank met een vriend van mij van A tot Z heb gespeeld, SP was inderdaad soms wat irritant maar kan je alsnog het avontuur aanraden Erik want het heeft absoluut charme zelfs als je met die irritante chick van je speelt..(Sheva bedoel ik dan)
    .
    Alleen graag in deel 6 ook een moeilijkheidsgraad voor Mercenaries, in SP was deze te makkelijk (en wat saai in mijn ogen) en met z`n 2e was hij weer te moeilijk (in elk geval voor ons)

      /   Beantwoorden  / 
    1. Erik

      Ik ben nu ook weer niet zo’n grote Resident Evil-fan dat ik ook de mindere delen hoef te spelen. Ik kan me voorstellen dat het samen met een vriend wel werkt, maar de demo ging voor mij wel wat verder dan “soms wat irritant”. Ik vond het ronduit vervelend om die Sheva de hele tijd te moeten redden.
      .
      Ik wacht wel op 6 :p

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.