Je eigen schild ontwerpen voor Dark Souls?


Een paar inzendingen voor Namco Bandai’s Design a shield for Dark Souls competition. De titel van de wedstrijd verraadt het al een beetje, maar de bedoeling is dus om een schild voor Dark Souls te ontwerpen. De tien beste inzendingen winnen een gesigneerd exemplaar van het Dark Souls limited edition pretpakket (soundtrack, strategy guide, documentaire over de totstandkoming, boek met artwork, hardcover boek met artwork en een exemplaar van de game) en de drie allerbeste inzendingen worden daadwerkelijk aan het spel toegevoegd. Achteraf. Als downloadable content.

Best een leuke wedstrijd dus, al vind ik het jammer om te horen dat de geplande downloadable content niet wat interessanter is dan een paar extra schilden. Wie gaat daar nou voor betalen? Hopelijk is het als onderdeel van een extra kerker waar wat nieuwe items zijn verborgen.

Om mee te doen aan de wedstrijd wordt je eerst fan van Dark Souls op de officiële Facebook-pagina. Daar kun je vervolgens de templates downloaden voor de drie schilden.

[g.forum]

Lees ook:Eerste trailer Dark Souls III
Lees ook:Extra content pc-versie Dark Souls ook naar Xbox 360/PlayStation 3
Lees ook:Een manier om andere spelers te treiteren in Dark Souls
Lees ook:Dark Souls komt naar de pc met nieuwe locaties + eindbazen
Lees ook:Demon’s Souls alsnog naar Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.