Demon’s Souls alsnog naar Europa


Dus de Duitse versie van PEGI heeft Demon’s Souls goedgekeurd voor 16 jaar en ouder. Dat kan maar één ding betekenen: de ouderwets moeilijke Japanse RPG komt tóch naar Europa. Het is nog niet officieel bevestigd, maar uitgever Namco Bandai heeft morgen een formele aankondiging gepland over de mogelijke Europese release van Demon’s Souls. Tenzij ze formeel bekend willen maken dat Namco Bandai het spel niet in Europa gaat uitgeven, is dat dus al bijna een bevestiging. In Japan werd Demon’s Souls begin vorig jaar door Sony zelf gepubliceerd, waarna men besloot dat het spel “te niche” was voor de Europese en Amerikaanse markt. Uitgever Atlus bewees een paar maanden later het tegendeel door een kwart miljoen exemplaren van Demon’s Souls te verkopen in Amerika. Een trucje dat Namco Bandai nu nog eens dunnetjes over hoopt te doen in Europa. Er zijn geruchten dat From Software inmiddels al bezig is met Demon’s Souls 2.

[g.forum]

Lees ook:Atlus kondigt de ‘Stop Importing It’-editie van Demon’s Souls aan
Lees ook:Demon’s Souls komt op 25 juni
Lees ook:Kijk dit: nieuwe trailer van From Software’s Dark Souls
Lees ook:Demon’s Souls een moeilijk spel, bekijk de nieuwste video
Lees ook:Japanse podcast hint mogelijk naar Demon’s Souls 2

3 reacties op “Demon’s Souls alsnog naar Europa

 1. Gulzt

  De game der games! Goed nieuws.
  Ik heb net trouwens Machinarium uitgespeeld. Wat een fantastische beleving, heb je’m zelf ook uitgespeeld?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ja dat is het betere werk inderdaad. :) Heb ‘m een tijdje geleden al gekocht en uitgespeeld. Heel knap gedaan. Ik ben blij dat (als het doorgaat) meer mensen er kennis mee gaan maken als hij naar de PS3 komt.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Linkster/G.Tom

  Ik kan hem nu ook kopen, met andere woorden. HOEZEE!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.