Mass Effect 3! Elder Scrolls V! Resistance 3! Arkham City! SSX: Deadly Descents! Prototype 2! Forza Motorsport 4!


Wat maken grote gameontwikkelaars toch ontzettend nietszeggende trailers. Ik zat vanmiddag klaar om beelden te zien van alle belangrijke titels in 2011 (de Video Game Awards werden vannacht uitgereikt wat voor veel uitgevers reden was om hun nieuwe spellen te onthullen), maar ik kreeg alleen een verzameling live action-filmpjes en cinematische sfeerimpressies. De één nog mooier dan de ander, maar allemaal zonder ook maar een seconde echte spelbeelden. Als zoveel uitgevers het doen kan het geen toeval meer zijn; dit is blijkbaar wat het publiek wil. Lekker gemaakt worden met een mooi filmpje dat weinig tot niets met het eindproduct te maken heeft.

Ik kan er verder weinig mee, dus ik bundel ze allemaal in één post. De belangrijkste nieuwtjes: de nieuwe SSX ziet eruit als een militaire operatie, de superschurk in Arkham City weet dat Batman eigenlijk Bruce Wayne is, Alex Mercer is de slechterik in Prototype 2, de aarde wordt aangevallen in Mass Effect 3 en Forza Motorsport 4 bevat heel veel snelle auto’s. Alleen de Resistance 3-trailer bevat zo te zien een paar seconde echte actie. Begin daarmee als je maar tijd hebt voor één trailer.

.

.

.

.

.

.

[g.forum]

Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Batman
Lees ook:Allereerste teaser/trailer Lego Batman
Lees ook:Maar wat is Retro City Rampage?
Lees ook:Officiële Lego Batman trailer
Lees ook:Net doen alsof je Batman bent in Gotham City Impostors

Eén reactie op “Mass Effect 3! Elder Scrolls V! Resistance 3! Arkham City! SSX: Deadly Descents! Prototype 2! Forza Motorsport 4!

  1. G.Tom

    Elder Scrolls V!!!!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.