Officiële Lego Batman trailer


Lego Batman: The Videogame ziet er niet slecht uit, maar er zijn wel een paar grote verschillen met Lego Star Wars en Lego Indiana Jones. Om te beginnen is Lego Batman niet gebaseerd op de Batman speelfilms. Traveller's Tales heeft zelf een verhaal verzonnen in de 'Batman Universe'. Dat gaf hen aan de ene kant de vrijheid om specifieke levels te bouwen waarin spelers superschurken als The Joker en Catwoman besturen, maar aan de andere kant waren de parodiën op bekende filmscenes wel altijd de hoogtepunten in Lego Star Wars. Hoe grappig kan Lego Batman worden op eigen kracht?

En dat brengt ons bij het tweede verschil: om te waarborgen dat Lego Batman er toepasselijk 'grimmig' en 'duister' uitziet zijn er veel minder Lego-blokjes in de levels verwerkt. Alle poppetjes zijn gemaakt van Lego, maar de levels zien er semi-realistisch uit. Stiekem toch best een beetje jammer.

Zie ook:
- Nieuwe screenshots Lego Batman
- Nieuwe screenshots Lego Indiana Jones

Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Batman
Lees ook:Nieuwe plaatjes Lego Indiana Jones
Lees ook:Nieuwe trailer Lego Indiana Jones
Lees ook:Nieuwe screenshots Lego Indiana Jones
Lees ook:Nieuwe plaatjes Lego Batman: The Videogame

2 reacties op “Officiële Lego Batman trailer

 1. Bou

  ik vind het er erg gaaf uitzien.
  En ik denk dat ze alsnog filmscenes na kunnen doen, zeker omdat alle bad-guys erin zitten. Dan kunnen ze alsnog in missies ofzo het net zoals in de films doen.
  en geweldig hoe catwoman loopt xD

    /   Beantwoorden  / 
 2. bokkoo

  Ah dit wordt een gaaf spel…
  Het enige minpunt is dat het vijanden zoals bijvoorbeeld Posion(Spelling?)Ivy en Two-Face(maar dit is een trailer dus het kan nog komen)

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.