Dante wenst je prettig kerstdagen vanuit de hel

Laat niemand zeggen dat EA geen gevoel voor humor heeft. Het was drie maanden geleden al gniffelen toen de Europese releasedatum werd aangekondigd middels de slogan “Europe goes to hell on 12.02.2010,” maar Dante’s Inferno’s nieuwe kersttrailer slaat alles. Op de melodie van een bekend kerstliedje (on the worst day of Christmas Lucifer sent to me…) komen alle demonen voorbij met kerstmutsen en kadootjes. Het is duidelijk een snel in elkaar geflanst tussendoortje, maar toch. De hel ziet er bijna een soort van gezellig uit.

Dit filmpje is ook een goede reminder dat de speelbare demo NU beschikbaar is in de Amerikaanse PlayStation Store. Mijn download-balkje is al gekropen tot 22%.

[g.forum]

Lees ook:Maar wanneer krijgen wij onze PSN pre-paid kaartjes?
Lees ook:Video: dit zijn de Minis, kleine PSP-spelletjes voor weinig
Lees ook:Braid volgende week in Amerikaanse PlayStation Store
Lees ook:PlayStation Mobile alsnog naar Nederland en België
Lees ook:Rag Doll Kung Fu deze week gratis op PSN

5 reacties op “Dante wenst je prettig kerstdagen vanuit de hel

 1. Gulzt

  goede demo wat mij betreft!

    /   Beantwoorden  / 
  1. Erik

   Ik heb me er ook mee vermaakt! Maar tegelijkertijd is het wel allemaal nét even minder dan God of War. Iets minder variatie in vijanden. Wat minder soepele quick time events. Graphics zijn leuk, maar door een veel creatievere vormgeving zien zelfs GOW 1 & 2 er op de PS2 nog beter uit… etc etc. Mooi spel maar ik weet nu al dat GOW 3 hem op alle punten gaat overtreffen. :D
   .
   Maar goed, ik moet toegeven dat ik wel baalde toen de demo was afgelopen. Ik begon er net lekker in te komen en ik had zin om door te spelen, da’s altijd een goed teken.

     /   Beantwoorden  / 
 2. Linkster/G.Tom

  Je kunt EA er in ieder geval niet van verwijten dat ze geen humor hebben.

    /   Beantwoorden  / 
 3. benny

  Wow, viel me erg mee. Inderdaad veel afgekeken van God of War, en ik zie ook een aantal Devil May Cry verwijzingen (een Dante EN een Virgil…?)

  Maar beviel erg goed deze demo. Schaf hem verlopig toch niet aan, niet echt tijd voor :(

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.