Gametrailers houdt niet van Banjo Kazooie Moertjes en Boutjes


Terwijl Banjo Kazooie Moertjes en Boutjes op de meeste sites achten en negens binnenhaalt, is Gametrailers in deze video review verrassend kritisch. Beeld en geluid zijn fenomenaal, maar voor de rest deugt er weinig aan het spel. Voertuigen besturen niet goed, het is bijna geen platformspel meer, missies komen steeds op hetzelfde neer en puzzelstukjes verzamelen blijft niet eeuwig leuk. Conclusie: we play videogames to have fun, niet om urenlang voertuigen te bouwen die waarschijnlijk toch niet goed werken.

Zie ook:
- Echt echt echt geen Left 4 Dead op PlayStation 3
- Gametrailers Mirror's Edge review

[games.blog forum]

Lees ook:Gametrailers ExciteTruck video review
Lees ook:Hardware verkopen Japan, weer 150.000 DS Lites
Lees ook:Nogmaals de Wii Would Like To Play campagne
Lees ook:Metroid Prime 3 video review
Lees ook:Animal Crossing dagboek – dag 92

11 reacties op “Gametrailers houdt niet van Banjo Kazooie Moertjes en Boutjes

  1. frank

    de man van gametrailers moet een stuk softijs in zijn mond stoppen en nooit meer spreken de voertuigen werken prima. Dus de man kan gewoon niet gamen

      /   Beantwoorden  / 
  2. Juliano

    Ik denk dat de man gelijk heeft het was al in het begin al zo dat ze te veel gingen concentreren op de voertuigen.

    Hallo het is een platformer en geen race game.

    6.7 vind ik een goede cijfer van mij mocht het zelfs een 6 zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Zeruda

    Natuurlijk. Iemand is het ergens niet mee eens en in plaats van een goed argument te geven zegt hij gewoon dat iemand niet kan gamen, het fout heeft en dat hijzelf wel gelijk heeft. Erg volwassen, Frank -.- (niet gemeen bedoeld, hoor.)

    Ik ben het volkomen hier mee eens. Serieus. Mensen kopen een Banjo Kazooie game voor platformen, waar het bekend om staat. Dat wilden de meeste gamers. Platformen en racen zijn nou niet echt hetzelfde woord. *Sigh*

    Ik had het niet eens een 6,7 gegeven en ben het compleet eens met Juliano. Trouwens, ik krijg van die voertuigen slechte flashbacks naar het gummiship-systeem van Kingdom Hearts 1 & 2.

      /   Beantwoorden  / 
  4. berend jan

    ik vond banjo 1 al een zwaar overtrokken en overhypte prulgame. Al dat verzamelen pfffttttt ik heb er de tijd niet voor…

    gelukkig een revieuw die dat durft te zeggen…

      /   Beantwoorden  / 
  5. Pauly Wauly

    dus…. nou ja ik zou tegen 2 van jullie zeggen leer je eerst eens fatsoenlijk nederlands schrijven voor je mensen gaat aanvallen, en dan zou ik zeggen een 9 een 7 en een 6 is nog altijd een 7.3 gemiddeld maar ja dat zal wel weer aan mij liggen.

    daarnaast is het spel wel de moeite waard als je lego racers te gek vond. En het is gewoon nostalgie, hoe kan je het spel nou afkraken als je het nog niet eens gespeeld hebt!!!

      /   Beantwoorden  / 
  6. bricky506

    Ign z’n UK review is ook maar een 6.3, maar de US review een 8.3! Kijk nu eens naar dit stukje over de gameplay van de US review:

    A unique game that isn’t for everyone. Invest some time in it and the charm will shine through.

    Oftewel, je moet het maar leuk vinden, zo kennen we Rare toch? Over Viva Pinata zaten ook een hele boel mensen te zeiken. Maar als het je ding was, was het ook een heel goed spel! Ik vind dat toch op de een of andere manier wel weer knap van Rare, want ze weten toch altijd bij hun spellen een soort meningenoorlog neer te zetten. En dat soort dingen zie je weer niet bij games als GTA4, waar iedereen het over een 10 eens is!

    Dus: A unique game that isn’t for everyone.

      /   Beantwoorden  / 
  7. berend jan

    “En dat soort dingen zie je weer niet bij games als GTA4, waar iedereen het over een 10 eens is!”

    Ehh ik vind GTA ook een 8 in plaats van een 10 het ziet er geweldig uti altijd maar ik ben het na 1/2 uurtje(s) alweer beu.

    Dus ik hoef niet zo nodig een GTA, maarja ik speel wel hele avonden spellen die andere mensen niet langer volhouden dan 1 a 2 uur. Dus ach het is maar net wat je ding is.

    Banjo is niet mijn ding ik vond Mario 64 al redlijk onduidelijk in de “missie” structuur. En dat vind ik bij Banjo op de N64 ook :) op de 360 heb ik geen banjo gedaan. Ik was op de N64 al op uitgekeken.

    En toen speelde ik nog wel spellen omdat vond dat het toppers waren (lees ik ook bij mijn vrienden wilde horen) dus ach. In mijn visie is Banjo niet echt een van de beste spellen die Rare ooit gemaakt heeft… Maarja andere mensen ander meningen…

      /   Beantwoorden  / 
  8. Zeruda

    Nou ja, ik vind het persoonlijk gewoon niet passen bij Banjo, dat racen en voertuigen bouwen. Ik bedoel, als ze het nou een spin-off noemden, dan zou ik lang niet zo kritisch zijn.

    En überhaupt ben ik het nooit zo eens met die reviews van games die gewoon tienen rond gooien alsof het snoep op sinterklaas is. GTA? Meh. Halo 3? Meh. Super Smash Bros. Brawl? Goed, maar zeker niet perfect.

    Trouwens, ze kunnen dan op alle sites in de wereld wel het genre goed hebben. Op alle gamesites waar ik ben noemen ze het nog steeds een platformer. Waarom noemen ze dan niet meteen Pokémon een racer? :P

      /   Beantwoorden  / 
  9. Chocochair

    Terecht, foei rare om zon genial concept te verkr*chten.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Kikujiro

    Misschien was het verstandiger geweest wat meer te benadrukken dat het spel geen platformer is of misschien had Rare het spel een andere naam moeten geven en niet als een nieuwe Banjo Kazooie uit moeten brengen. Maar goed, alleen de naam al zal veel mensen overhalen het spel aan te schaffen, als je dan denkt een platformer te hebben gekocht, kom je missien ietwat bedrogen uit. Dessalnietemin lijkt me dit geen slecht spel.

      /   Beantwoorden  / 
  11. Max

    “Dat soort dingen zie je weer niet bij games als GTA4, waar iedereen het over een 10 eens is!”

    Critici zijn het er misschien over eens dat gta4 geniaal is, maar als je even rondkijkt op verschillende game forums zal je merken dat gta4 toch door vele gamers als de slechtste gta beschouwd wordt, en door sommigen zelf als simpelweg een slecht spel.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.