Lost als videogame


Lost. Ik heb nooit de moeite genomen om de tv-serie te volgen en volgens de mensen die dat wél doen mis ik daarmee iets heel bijzonders. Okee, dat zou kunnen. Maar aan het computerspel over de serie voor de Playstation 3 en de Xbox 360 -die ik ook niet van plan ben te spelen- mis ik vast en zeker een stuk minder. Op het eerste gezicht doet het spel vooral denken aan Uncharted op de PS3, al wordt Naughty Dog's spel ongetwijfeld veel beter. Dit is pas het eerste filmpje dat ik van de game zie en ik ergerde me nu al aan de hoekige touwen en andere schoonheidsfoutjes in de graphics.

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Niet missen: Resident Evil 5 extended trailer
- Microsoft voorspelt: gestripte versie PS3 voor $399

Lees ook:Eerste trailer Uncharted 3: Drake’s Deception
Lees ook:Uncharted 4 aangekondigd voor PS4
Lees ook:Uncharted 3 in de woestijn, grote onthulling maandag
Lees ook:15 Minuten nieuwe Uncharted 4-beelden
Lees ook:Kijk dit: spannende nieuwe trailer voor Sony’s The Last Of US

9 reacties op “Lost als videogame

  1. powerpats

    man ze willen tegenwoordig alles uitmelken

      /   Beantwoorden  / 
  2. Roolio

    Erik Roggeveen kent de serie niet.
    Om met de Simpsons te spreken: Ha ha

      /   Beantwoorden  / 
  3. Rat

    lOST Is een goede serie!!Nu maar hopen dat de game ook goed word en ik koop hem zeker.
    anders wel voor mijn vriendin) haha

      /   Beantwoorden  / 
  4. MetroidPrime

    Ik ben zelf wel fan van de serie, maar van deze trailer wordt ik echt niet enthousiast. De grootste blunder is IMHO dat je, in plaats van één van de hoofdpersonen van de serie, random plaincrash survivor #23 bestuurd. Ze kunnen het verhaal en alle onthullingen in het spel daarom ver van het verhaal van de serie laten houden. Ik had liever gezien dat je dan de eerste drie seizoenen van de serie als bijvoorbeeld Jack zou kunnen naspelen, met een aantal extra onthullingen, zoals bijvoorbeeld in het GSM spel Lost van Gameloft.

    Het meest interessante in de trailer is de geheime boodschap die (vermoedelijk) op de computer uit de Hatch te zien is: “Find us and we will show you the way”.

      /   Beantwoorden  / 
  5. MNC

    Pff, alleen maar om het succes van Lost uit te melken. Ik volgde het ook.

    Maar seizoen 3 was je reinste stommiteit. Niks nieuws, gewoon rondbanjeren op het strand, een beetje persoonsverhaallijnen uitbreiden.

      /   Beantwoorden  / 
  6. MetroidPrime

    Ik vond seizoen 3 behoorlijk meevallen. De eerste helft van het seizoen was een beetje langdradig, maar daar konden de makers van de serie helaas niet al te veel aan doen. De makers hebben vanaf het begin af aan een plan voor 4 á 5 seizoenen gehad, terwijl Disney vanwege het succes van de serie er een stuk of 9(!) wilde. Het gevolg was dat er een aantal grote gebeurtenissen in de verhaallijn uitgesteld moesten worden en werden er een paar afleveringen toegevoegd om de serie in lengte uit te rekken. Inmiddels is er een compromis gesloten waarin de serie eindigt na seizoen 6, waardoor de makers het oorspronkelijke plan weer konden gaan volgen. Dat was in de tweede helft van seizoen 3 ook heel goed merkbaar, met name aan de onverwachte wending van de finale van seizoen 3(ik zal er wegens spoilers niet dieper op ingaan). Er werden vrij veel nieuwe dingen onthuld.

    Ik ben alleen bang dat er in het spel eigenlijk niets onthuld zal worden dat betrekking zal hebben tot het verhaal in de serie. Dat kan eigenlijk ook niet, want dan laat je de fans die geen computerspellen spelen in de kou staan.

      /   Beantwoorden  / 
  7. vreemde

    ze kunnen ook wel een heroes video game of friends of joey of that 70 show game maken

      /   Beantwoorden  / 
  8. vreemde

    ze kunnen ook wel een heroes video game of friends of joey of that 70 show game maken

      /   Beantwoorden  / 
  9. Chantal

    GAAAAF :D ! Als ie uit is ga ik hem zeker kopen. ‘T lijkt me een heel spannend spel. De serie heb ik ook altijd gevolgd. Ik heb nu al zin om t te spelen :) . Mn vriend zal wel gek van me worden als t spel uit is want dan kan hij geen assassins creed spelen :P haha.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.