Transformers: The Videogame trailer


Transformers
More than meets the eye
Autobots wage their Battle
To destroy the evil forces
Of the Decepticons
Transformers
Robots in Disguise
Transformers
More than meets the eye
Transformers

Dat is het openingslied van de Transformers zoals ik ze me herinner uit mijn jeugd. Hieronder een trailer van het computerspel over de Transformers anno 2007. Het is duister en realistisch. Misschien vind de jeugd van tegenwoordig het zo wel stoer? Misschien, maar mijn Transformers zijn het niet meer. :(

Bron: gametrailers

Zie ook:
- Colin McRae DiRT filmpjes
- Activision support Nintendo, Guitar Hero naar Wii

Lees ook:Video: God of War II themesong in Guitar Hero III
Lees ook:Activision support Nintendo, Guitar Hero naar Wii
Lees ook:Guitar Hero III – gametrailers video review
Lees ook:Guitar Hero gaat multiplatform
Lees ook:Guitar Praise: eindelijk een muziekspel met Christelijke normen en waarden

6 reacties op “Transformers: The Videogame trailer

  1. maikeru

    Hmm ja in de getransformeerde uitvoering zie je de technische onderdelen veel meer. In de transformers waar ik mee speelde was de buitenkant gewoon dicht zonder al die draden enzo (in de tekenfilm waren ze toen ook gewoon ‘simpel’ zeg maar.

    De game ziet er wel mooi uit, maar goed de transformer games tot nu toe zijn nooit aan mij besteed geweest, we shall see.

    Ondanks dit alles, kijk ik erg uit naar de film!

      /   Beantwoorden  / 
  2. MetroidPrime

    Het ontwerp van de Transformers in de film valt tegen, maar de schrijvers van de film zijn volledig trouw gebleven aan de personages. Starscream zal er bijvoorbeeld alles aan doen om leider van de Decepticons te worden en Bumblebee is de verkenner van de Autobots die goede vrienden wordt met Spike Witwicky. In de V.S. is er al een 20 minuten durende preview van de film getoond en alle journalisten en Transformers fans die de preview hebben gezien zijn laaiend enthousiast over de film.

    En dan het spel. Ik twijfel er geen moment aan dat het spel matig zal worden, maar toch moet ik het kopen. Die stemmen in de trailers roepen teveel nostalgie op. Het spel zelfs de originele acteur die Megatron speelde in de tekenfilm, terwijl Hugo Weaving in de film Megatron inspreekt(in de film wordt vreemd genoeg wel weer de originele stem van Optimus Prime gebruikt). In een trailer op de officiele site van het spel is de stem van Megatron te horen en die klinkt beter dan ooit. Die stemmen gaan voor mij al genoeg reden zijn om dit spel te kopen(mits het spel niet al te slecht is).

      /   Beantwoorden  / 
  3. Cailin Coilleach

    Geloof het of niet, maar veel van het modernere speelgoed van de TF (ten opzichte van wat wij kennen uit de jaren tachtig) ziet er uit als deze robots.

    In robot-vorm zie je inderdaad veel meer van hun interne techniek en hebben ze ook veel slankeren benen en armen. Het grootste deel van de bulk van hun gewicht zit in de torso en schouders.

    Dat is al zo sinds Beastwars. Ik ben zelf ook niet gek op het design, maar goed… Het zal wel modern zijn.

    Doe mij maar klassieke designs als de Valkyrie strike fighters uit Macross. Now -that- is sleak design!

      /   Beantwoorden  / 
  4. maikeru

    Hmm, kan tussen dat overzicht echt maar een paar van de door mij in het bezit zijnde figuren terug vinden. Uiteraard wel G1:Optimus :-)

    Voel me toch wel een beetje oud als je dat speelgoed zo ziet en hoe verouderd het eruit ziet in vergelijking met de nieuwe series haha.

      /   Beantwoorden  / 
  5. otherotter

    in iedergeval al erg jammer van de frame rate,.. kunnen ze daan niet eens een wet voor maken,.. films kijk je toch ook niet af en toe op 20 fps? en als dat wel zo zou zijn dan geef ik het terug omdat de film het niet goed doet. ben ik nou de enige die zich daar zo aan kan ergeren?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.